en +30 210 42 26 231 info@travelspot.gr

Ένα ακόμη σημαντικό forum από το ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ, με θέμα Smart Hotel

Ένα ακόμη σημαντικό Forum (Ημερίδα) με θέμα Smart Hotel, διοργανώνει την Τετάρτη 14 Απριλίου 2021, και ώρα έναρξης στις 11:00, το ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ, σε συνέχεια των επιτυχημένων live εκπομπών, αλλά και παρουσιάσεων προορισμών και σεμιναρίων, που ξεκίνησε τον τελευταίο χρόνο.

vassilikos evgeniosblankΣτο πλαίσιο της σφαιρικής ενημέρωσης που επιδιώκει να προσφέρει στους αναγνώστες του το ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ εντάσσονται πλέον και εξειδικευμένες ημερίδες, όπου με την βοήθεια ειδικών, θα αναλύονται ενδιαφέροντα θέματα για την τουριστική βιομηχανία.

blankblankΜε την ευκαιρία της ανακοίνωσης του νέου προγράμματος αναβάθμισης των ξενοδοχείων μέχρι τον Ιούνιο, ( δείτε σχετικά εδώ: https://money-tourism.gr/ton-ioynio-to-programma-tin-energeiaki-anavathmisi-ton-xenodocheion/ ) το οποίο καλύπτει μια σειρά από δράσεις, αποφασίστηκε η διοργάνωση αυτού του Forum το οποίο αναλύει την συνολική και ολιστική αναβάθμιση της ξενοδοχειακής μας μονάδας για την μετατροπή της σε Smart Hotel.

Το θέμα του Forum

Η κυρίαρχη τάση στον Τουρισμό είναι η ολοένα μεγαλύτερη ζήτηση προσωποποιημένων υπηρεσιών. Ωστόσο η ανταπόκριση εκ μέρους της ξενοδοχειακής μονάδας και η βελτίωση της εμπειρίας του επισκέπτη είναι δυνατή μόνον εάν και εφόσον το ξενοδοχείο μας είναι “έξυπνο” .

Πέραν αυτού, μόνον η διασύνδεση και ο κεντρικός έλεγχος όλων των λειτουργιών του ξενοδοχείου επιτρέπουν την μείωση του κόστους, γεγονός πολύ σημαντικό καθώς τα ξενοδοχεία είναι ιδιαίτερα ενεργοβόρα κτίρια.

blankblankΑυτό σημαίνει Smart Hotel και είναι το ξενοδοχείο του μέλλοντος.

Στα ξενοδοχεία του μέλλοντος, όλα τα συστήματα πρέπει να συγκλίνουν / συνεργάζονται επιτρέποντας έτσι τον κεντρικό έλεγχο / διαχείριση όλων των λειτουργιών των μονάδων, κάτι που διευκολύνει αφενός την εξοικονόμηση ενέργειας και τον χρόνο ενασχόλησης από πλευράς προσωπικού (και μείωση του κόστους), αλλά ταυτόχρονα διευκολύνει την προσωποποιημένη εξυπηρέτηση του πελάτη, αυξάνοντας τον βαθμό ικανοποίησης ( και τις πωλήσεις, σε κάποιον βαθμό, καθώς η μείωση του κόστους αφήνει χώρο για πιο ανταγωνιστικές εμπορικές πολιτικές).

Στο Smart Hotel Forum θα εξετάσουμε με την βοήθεια ειδικών τις υποδομές, τις τεχνολογίες και τα συστήματα που θα μας επιτρέψουν την ολοκληρωμένη διαχείριση που είναι και το ζητούμενο.

Οι εισηγητές

blankblankΣτην αρχή του Forum θα υπάρξει μια συζήτηση όπου υπεύθυνοι ξενοδοχείων θα αναλύσουν συνοπτικά τι σημαίνει Smart Hotel.

Θα συμμετάσχουν:

  • Ευγένιος Βασιλικός / Airotel Group of Hotels
  • Σωτήρης Κοπατσάρης /Carpe Diem Hotel
  • Αντώνης Βασιλάκης / Pela Mare Hotel
  • Νίκος Γκλαβάς / Kymothoe Hotel

και κατόπιν θα αναλυθούν από ειδικούς του χώρου τα κατωτέρω θέματα που,  όπως θα δούμε,  συνδέονται όλα μεταξύ τους!

PMS – To κέντρο ελέγχου του  ξενοδοχείου Στάθης Πασχαλίδης / Epsilon Net Hospitality
Συστήματα ΙΤ – Δίκτυα – ΙΤ – Communication Solutions Αλέξης  Χριστοδουλάκης / IT Concept
Αυτοματισμοί και Συστήματα  Εξοικονόμησης Ενέργειας Νίκος Σπανίδης / ABB
TV & Entertainment Γεώργιος Γεωργούλας / LG Electronics

Κατόπιν θα ακολουθήσει η ανασκόπηση και τα συμπεράσματα της Ημερίδας.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ, ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΦΟΡΜΑ – ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ

Φόρμα εγγραφής

ksd PRIMAGEL
adv

The post Ένα ακόμη σημαντικό forum από το ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ, με θέμα Smart Hotel appeared first on ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ money-tourism.gr.

guided tours

blank

Idyllic Aegean – 3 Nights

island hopping

7 nights Aegean Island Hopping

Santorini

4ήμερη αεροπορική εκδρομή στη Σαντορίνη για την περίοδο του Πάσχα

blank

Αγ. Πνεύματος σε Ναύπλιο – Τολό – Μυκήνες