en +30 210 42 26 231 info@travelspot.gr

ΑΦΟΙ ΣΑΜΑΡΑ ΙΚΕ – DOMETIC: Βιώσιµη καινοτοµία στα minibars HiPro

Η πρώτη εντύπωση αφορά τον κοµψό σχεδιασµό των minibars HiPro και την πλήρως αθόρυβη λειτουργία τους, που γίνεται ευχάριστα αντιληπτή από τους χρήστες τους.

Για τους ιδιοκτήτες τους όµως, τα πλεονεκτήµατά τους είναι πολλά περισσότερα από αυτά και αφορούν στην αποδοτικότητά τους.

Με βελτιωµένη απόδοση ψύξης και έως και 40% χαµηλότερη κατανάλωση ενέργειας, είναι αποδεδειγµένο πως τα µοντέλα HiPro θεωρούνται τα καλύτερα µίνι µπαρ στον κόσµο.

Η εµπειρία των πενήντα και πλέον χρόνων και τα εκατοµµύρια εγκατεστηµένων συσκευών σε δωµάτια ξενοδοχείων δηλώνουν την πρωτοπορία της DOMETIC στον ξενοδοχειακό κλάδο.

Tο μίνι μπαρ στο δωμάτιο ενός ξενοδοχείου δεν είναι πια, είδος πολυτελείας. Είναι δημοφιλές κομμάτι της ταξιδιωτικής εμπειρίας τόσο των κουρασμένων επαγγελματιών που αναζητούν αναζωογόνηση μετά από μια εξαντλητική μέρα, όσο και των τουριστών αναψυχής που επενδύουν στην απόλαυση κάθε στιγμής των διακοπών τους.

Ένα κομψό, αθόρυβο και έξυπνο minibar αναβαθμίζει την εικόνα ενός απλού δωματίου σε εικόνα σουίτας.

Όταν μάλιστα, μειώνει το ενεργειακό κόστος, εντείνοντας το οικολογικό αποτύπωμα του ξενοδοχείου τότε γίνεται σοβαρός συντελεστής επιτυχίας των επιδιώξεων κάθε ξενοδόχου.

Τα νέα HiPro minibars της DOMETIC προσφέρουν την καλύτερη ενεργειακή απόδοση στην κατηγορία τους που μειώνει το λειτουργικό τους κόστος ενώ παράλληλα, το κομψό design τους αποτελεί ελκυστικό χαρακτηριστικό κρατήσεων δωματίων.

Το Dometic HiPro Evolution A40G ξεχωρίζει από τα ανταγωνιστικά του minibars, διαθέτοντας μοντέρνα εμφάνιση, πόρτα με θήκη μπουκαλιών, όμορφα φωτισμένο εσωτερικό, με δύο ρυθμιζόμενα, σε ύψος, γυάλινα ράφια και τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ γυάλινης ή κλασσικής μαύρης πόρτας.

Η διαφανής γυάλινη πόρτα προσθέτει γοητεία και προωθεί τις πωλήσεις του μίνι μπαρ. Με πλήρως αθόρυβη λειτουργία,  εξαιρετική απόδοση ψύξης, πρωτοποριακή τεχνολογία απορρόφησης και ανώτερη ενεργειακή απόδοση, το υπερσύγχρονο A40G είναι το μοντέλο του μέλλοντος στην κατηγορία των μίνι μπαρ 40 λίτρων.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ – ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

Ανώτερη ενεργειακή απόδοση για σημαντική εξοικονόμηση κόστους
Πλήρης συμμόρφωση με τις απαιτήσεις της ΕΕ για το 2021 ως προς την ενεργειακή απόδοση
Αθόρυβη ψύξη απορρόφησης
Διαφανής γυάλινη πόρτα και φωτισμός
Δύο ράφια από γυαλί και πέντε υποδοχές ραφιών για προσαρμοσμένη αποθήκευση
Δύο ράφια πόρτας με διακοσμητική επένδυση – το κάτω ράφι ταιριάζει για μπουκάλια 1,5 λίτρου

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

βάθος 466 mm
ύψος 550 mm
πλάτος 405 mm

Η Dometic προσφέρει την premium εμπειρία με βιώσιμα, έξυπνα, αποτελεσματικά και πρωτοποριακά προϊόντα. Χαράζει δρόμους αειφορίας δημιουργώντας την τεχνολογία του μέλλοντος και εισάγοντας νέες καινοτομίες. Γεννά προκλήσεις και απαντά ανεβάζοντας κάθε μέρα τον πήχη της ποιότητας ψηλότερα.

Η εταιρεία ΠΟΛΥΕΥΘΥΜΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ – ΑΦΟΙ ΣΑΜΑΡΑ ΙΚΕ συνεργάζεται με την κορυφαία πολυεθνική DOMETIC επί μακρά σειρά ετών και διαθέτει στην ελληνική αγορά εξοπλισμού ξενοδοχείων, προϊόντα της, όπως: minibars, minisafes και κάβες κρασιών υψηλής ποιότητας και αισθητικής.

Γνωστή στον ξενοδοχειακό κόσμο εδώ και μισό αιώνα περίπου, η εταιρεία ΣΑΜΑΡΑ έχει αναπτύξει μακροχρόνιες συνεργασίες με όλες τις ελληνικές ξενοδοχειακές αλυσίδες, τα πλέον γνωστά και πολυτελή ξενοδοχειακά συγκροτήματα και πάνω από 1000 ξενοδοχεία διαφόρων κατηγοριών σε Ελλάδα, Κύπρο και Βαλκάνια.

The post ΑΦΟΙ ΣΑΜΑΡΑ ΙΚΕ – DOMETIC: Βιώσιµη καινοτοµία στα minibars HiPro appeared first on ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ money-tourism.gr.