en +30 210 42 26 231 info@travelspot.gr

Η Κωτσόβολος σε καλεί για “Test… Bike”!

Τη μοναδική εμπειρία δοκιμής ενός ηλεκτρικού ποδηλάτου σε ειδικά διαμορφωμένη πίστα, προσφέρει η Κωτσόβολος σε Αττική και Θεσσαλονίκη για τα επόμενα δύο Σάββατα 05/06 και 12/06.
Για αυτές τις δύο μέρες, δίνεται η δυνατότητα test drive ηλεκτρικών ποδηλάτων στα καταστήματα Κωτσόβολος στο Εμπορικό Πάρκο Αεροδρομίου – Ελ. Βενιζέλος στα Σπάτα και στην Πυλαία, Θεσσαλονίκης (εμπορικό πάρκο, περιοχή ΙΚΕΑ), από τις 10:30π.μ. έως τις 14:30 και από τις 16:00 έως τις 20:00.
Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να κλείσει ραντεβού στην ειδική πλατφόρμα της Κωτσόβολος για Test Bike και ίσως είναι ένας από τους τυχερούς που θα το κάνει δικό του.
Η εταιρεία θα αναδείξει έναν τυχερό από όσους συμμετάσχουν, για να του χαρίσει έναν καλύτερο και πιο «πράσινο» τρόπο ζωής.
Παράλληλα, οι ενδιαφερόμενοι δεν πρέπει να χάσουν την ευκαιρία της επιδότησης ύψους 40%, μέσω του προγράμματος «ΚΙΝΟΥΜΑΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ», ενώ οι συμμετέχοντες του Τest Bike θα έχουν επιπλέον άμεσο όφελος 100€ στην αγορά τους.
Το Ηλεκτρικό Ποδήλατο αποτελεί έναν από τους πιο οικονομικούς και οικολογικούς τρόπους μετακίνησης.
Εκεί που τα περισσότερα οχήματα αποτελούν αιτία της ατμοσφαιρικής ρύπανσης, η Κωτσόβολος προτείνει τη χρήση ηλεκτρικών ποδηλάτων με σκοπό να συμβάλει στην παγκόσμια εκστρατεία ενίσχυσης της περιβαλλοντικής συνείδησης, στοχεύοντας πάντα σε μία καλύτερη ζωή.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα Ηλεκτρικά Ποδήλατα: />
Για περισσότερα νέα της εταιρείας επισκεφτείτε την εταιρική σελίδα:

Σχετικά με την εταιρεία ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ (μέλος του Ομίλου Dixons Carphoneplc)
Στην Κωτσόβολος πιστεύουμε στη συνεχή εξέλιξη και ανάπτυξη της εταιρείας και των 2.700 ανθρώπων μας. Εφαρμόζουμε πρώτα σε εμάς τους ίδιους την φιλοσοφία μας, το να ενδυναμώνουμε δηλαδή τους ανθρώπους για μια καλύτερη ζωή.
Επενδύουμε στο δίκτυο των 93 καταστημάτων μας, δημιουργώντας δύο σύγχρονα εκπαιδευτικά κέντρα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, μετρώντας πάνω από 53.000 ώρες εκπαίδευσης και 350 workshops το χρόνο. Φροντίζουμε να παρέχουμε διαρκώς ευκαιρίες εξέλιξης, δημιουργώντας νέες ομάδες και νέα projects για τους ανθρώπους μας.
Στόχος μας να αναδεικνύεται και να ενισχύεται το ταλέντο και η ανάγκη όλων μας για δημιουργία.
Η καινοτομία είναι το πάθος μας, σχεδιάζουμε το αύριο και, εδώ και 70 χρόνια, φέρνουμε πρώτοι τις τεχνολογικές εξελίξεις για μία καλύτερη ζωή. Αυτή είναι η καθημερινή μας πρόκληση, να κάνουμε τη διαφορά, ώστε όλοι μας να είμαστε μέρος αυτής της εξέλιξης.
Σχετικά με την Dixons Carphone
Η Dixons Carphoneplc είναι μια κορυφαία διεθνής Omni channel εταιρία λιανικής ηλεκτρικών ειδών, κινητών συσκευών και υπηρεσιών με 864 καταστήματα, 16 websites, 32.500 υπαλλήλους σε 8 χώρες.
Βοηθάμε Όλον Τον Κόσμο Να Απολαμβάνει Συναρπαστική Τεχνολογία, σε κάθε σημείο επαφής μαζί τους.
Είμαστε Νο1 στις αγορές του Ηνωμένου Βασιλείου & της Ιρλανδίας, των Σκανδιναβικών χωρών και της Ελλάδας.
Με πλήρη γκάμα υπηρεσιών και υποστήριξης, διευκολύνουμε τους πελάτες μας να ανακαλύπτουν, να επιλέγουν και να απολαμβάνουν τα προϊόντα τεχνολογίας καθ’ όλη τη διάρκεια ζωής των προϊόντων.
Τα Brands με τα οποία δραστηριοποιείται ο όμιλος DixonsCarphone στις επιμέρους χώρες συμπεριλαμβάνουν τα: Currys PC World και CarphoneWarehouse σε Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία και την iDMobile στο Ηνωμένο Βασίλειο, καθώς επίσης τα Elkjøp, Elgiganten και Gigantti στη Σκανδιναβία. Στην Ελλάδα δραστηριοποιούμαστε με το brand Κωτσόβολος.
Το DixonsTravel έχει παρουσία σε πολλά αεροδρόμια στο Ηνωμένο Βασίλειο, το Δουβλίνο και το Όσλο, ενώ οι υπηρεσίες μας παρέχονται μέσω της Team Know how στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Ιρλανδία και τη Σκανδιναβία.

Source: tourismtoday.gr

Original article: Η Κωτσόβολος σε καλεί για “Test… Bike”!.

Proceed Booking