en +30 210 42 26 231 info@travelspot.gr

Η νέα εποχή είναι εδώ: Ανέπαφο check-in στο ξενοδοχείο σας

Το ανέπαφο check-in, αποτελεί σύμφωνα με όλες τις διεθνείς έρευνες, κορυφαία προτεραιότητα για τους ταξιδιώτες στην εποχή της πανδημίας Covid-19.

Οι πελάτες των ξενοδοχείων επιθυμούν ταχύτητα, ευκολία και προστασία στην covid-19 εποχή και γι’ αυτό επιλέγουν σε ποσοστό 70% υψηλότερο, ξενοδοχεία που προσφέρουν ανέπαφο check-in. Μάλιστα η έλλειψη αυτή μπορεί να είναι  παράγοντας απόρριψης ενός ξενοδοχείου, καθώς θεωρείται ότι δεν καλύπτει τα standards υγιεινής.

Το checkin.express, της Hotel Success, είναι μια διαδικασία ανέπαφης άφιξης – contactless check-in.

 Είναι  ένα σύγχρονο εργαλείο που ήρθε για να μείνει και στο μέλλον, είναι εύκολο στη χρήση για ξενοδόχους και  πελάτες και δημιουργήθηκε από ξενοδοχειακά στελέχη, ενοικιαζόμενα δωμάτια και καταλύματα τύπου AirBnB.blank

Αναπτύχθηκε εξ ολοκλήρου στη Θεσσαλονίκη από Έλληνες προγραμματιστές, ώστε να δώσει λύσεις σε πραγματικά καθημερινά προβλήματα λειτουργίας ξενοδοχείων.

Οι πελάτες στέλνουν όλα τα απαραίτητα στοιχεία και έγγραφα, πριν ταξιδέψουν, σε χρόνο που τους εξυπηρετεί, χωρίς άγχος, ώστε να αποφύγουν τις ουρές στη reception, επιτυγχάνοντας Ασφάλεια αφού το μόνο που χρειάζεται να κάνουν είναι επιβεβαίωση της ταυτότητάς τους!

Το προσωπικό της ξενοδοχειακής μονάδας/καταλύματος  συμπληρώνει τα βασικά στοιχεία της κράτησης που απαιτούνται για το virtual check-in.

Ακολούθως, ο πελάτης λαμβάνει ένα email με σύνδεσμο και οδηγίες.

Πατώντας τον σύνδεσμο, ο πελάτης μπαίνει στο πολύγλωσσο σύστημα που του ζητάει να “ανεβάσει” το διαβατήριο ή την ταυτότητά του και συμπληρώνει τα πλήρη στοιχεία του. Ανάλογα με την κράτηση και τις επιλογές που κάνει ο πελάτης, η φόρμα προσαρμόζεται και ζητάει τα ανάλογα στοιχεία.

blank

Επίσης συμπληρώνει την φόρμα covid-19, με τα στοιχεία πελάτη που θα ζητηθούν από τις Κρατικές αρχές για πιθανή ιχνηλάτηση κρούσματος και ότι άλλο προβλέπει η νομοθεσία (Κ.Υ.Α. 1881/29-5-2020) για τουριστικά καταλύματα και η αυστηρή εφαρμογή της.

Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας, το σύστημα ετοιμάζει το Voucher, το αποστέλλει με e-mail στον πελάτη και ταυτόχρονα στέλνει και όλα τα στοιχεία στον υπάλληλο της υποδοχής, ο οποίος με την σειρά του μπορεί να δει ποια check-ins ολοκληρώθηκαν και να ξαναστείλει με το πάτημα ενός κουμπιού το email με τις οδηγίες στον πελάτη, εάν ζητηθεί, ή και αυτόματα σε τακτά διαστήματα (που επιλέγει το ξενοδοχείο  στις ρυθμίσεις του) μέχρι να γίνει η ολοκλήρωση από τον πελάτη.

Σημαντικές  δυνατότητες και λειτουργίες του συστήματος οι οποίες κάνουν την διαφορά, είναι οι εξής:

 • Οδηγίες για κατέβασμα app με ηλεκτρονικό ξεκλείδωμα δωματίου
 • Παραμετροποιήσιμο URL με οδηγίες για το check-in από τον Ξενοδόχο
 • Πρόβλεψη για απευθείας παραλαβή κλειδιού από θυρίδα με κωδικό
 • Οδηγίες του ξενοδοχείου, link χάρτη, footer email και πληθώρα παραμέτρων που ρυθμίζονται για την καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη.
 • Λογότυπο του ξενοδοχείου στο Voucher, στο email, κ.λπ..
 • Επιλογές αυτόματης αποστολής ειδοποιήσεων, όσο δεν ολοκληρώνεται η συμπλήρωση της φόρμας

Επίσης λύνονται τα προβλήματα με τη δύσκολη διαδικασία των κρατικών επιδοτούμενων προγραμμάτων, με το Upload απαραίτητων εγγράφων (Κοινωνικός τουρισμός, ΟΑΕΔ, ΟΓΑ, Τουρισμός για όλους).

Τεχνικές δυνατότητες και λειτουργίες του συστήματος.

 • Λειτουργία API. Δυνατότητα σύνδεσης με άλλα συστήματα π.χ. Web site booking engine ή PMS
 • Secure αποστολή και λήψη δεδομένων με τον server της εταιρίας
 • Τα δεδομένα δεν διατηρούνται στον server εκτός των έγγραφων και διαγράφονται αυτόματα 15 μέρες μετά τη ολοκλήρωση της κράτησης

Οι υποστηριζόμενες γλώσσες είναι Αγγλικά, Αλβανικά, Αραβικά, Βουλγάρικα, Γαλλικά, Γερμανικά, Εβραϊκά, Ελληνικά, Ισπανικά, Ιταλικά, Νορβηγικά, Πολωνικά, Ρουμάνικα, Ρωσικά, Σέρβικα, Σουηδικά, Τουρκικά και Τσεχικά.

Τεχνολογία, Λύση Secure Cloud

 • Κατασκευάστηκε με λύσεις RAD και δυνατότητες απεριόριστου scalability.
 • Από την αρχή πολύγλωσσο και από την αρχή με API για απεριόριστη συνδεσιμότητα με άλλα προγράμματα (PMS, booking engine)

Τα οφέλη για τον πελάτη, συνοψίζονται στα εξής: Μηδενική αναμονή στην άφιξη,  ασφάλεια με πολύ μικρή επαφή, ταχύτητα και ευκολία.

Οφέλη για τον ξενοδόχο

 Μείωση προσωπικού και υπερωριών, αποστολές οδηγιών για check-in σε ελεύθερο χρόνο του προσωπικού και αυτόματα, γρήγορη εξυπηρέτηση σε μεγάλο όγκο αφίξεων/αναχωρήσεων, σύγχρονη εικόνα προσφερόμενων υπηρεσιών προς τον πελάτη, έξτρα παροχή για τους Πελάτες μετά το πολύωρο ταξίδι, πλήρης αυτοματοποίηση με QR CODE reader στην υποδοχή.

Κάντε τη διαφορά με το checkin.express, της Hotel Success και αποδείξτε ότι κάνετε ότι είναι δυνατόν για την ασφάλεια των πελατών, έχοντας στρατηγικό πλεονέκτημα έναντι όσων ξενοδοχείων δεν το προσφέρουν.

Επιπλέον η εταιρία προσφέρει Δωρεάν δοκιμαστική περίοδο λειτουργίας.

Το κόστος είναι πολύ ανταγωνιστικό και οι  τιμές είναι ανάλογες  με τον αριθμό δωματίων, με εφάπαξ  κόστος δημιουργίας λογαριασμού (setup) και χαμηλή ετήσια συνδρομή.

Μπορείτε να κάνετε υπολογισμό στη σελίδα: checkin.express/ανέπαφο-checkin-τιμή.

Επίσης μπορείτε να συμπληρώσετε την φόρμα στο checkin.express ή να  τηλεφωνήσετε στην Hotel Success, για ένα virtual ή με φυσική παρουσία, ραντεβού.
Μπορείτε εδώ να  δείτε την αναλυτική παρουσίαση

The post Η νέα εποχή είναι εδώ: Ανέπαφο check-in στο ξενοδοχείο σας appeared first on ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ money-tourism.gr.

guided tours

blank

Idyllic Aegean – 3 Nights

island hopping

7 nights Aegean Island Hopping

Santorini

4ήμερη αεροπορική εκδρομή στη Σαντορίνη για την περίοδο του Πάσχα

blank

Αγ. Πνεύματος σε Ναύπλιο – Τολό – Μυκήνες