en +30 210 42 26 231 info@travelspot.gr

Η Norwegian Cruise Line ξεκινά δημοφιλή δρομολόγια κρουαζιέρας από τις ΗΠΑ

Η δυναμική επανέναρξη των ταξιδιών με τα κρουαζιερόπλοια της Norwegian Cruise Line (NCL), της πρωτοπόρου στην παγκόσμια κρουαζιέρα με ιστορία που εδώ και 54 χρόνια αλλάζει τα δεδομένα στον κλάδο, συνεχίζεται με την ανακοίνωση της εταιρείας ότι αναμένει να επανεκκινήσει τις κρουαζιέρες με αφετηρία τις ΗΠΑ από τις 7 Αυγούστου 2021. Με δρομολόγια διάρκειας μιας εβδομάδας από το Σιάτλ στην Αλάσκα, έναν από τους κορυφαίους προορισμούς κρουαζιέρας μεταξύ των επιβατών της NCL.

Η είδηση αυτή ακολουθεί την προσωρινή αναστολή της απαγόρευσης δραστηριότητας επιβατικών σκαφών (Passenger Vessel Services Act), που ανοίγει τον δρόμο για επανάληψη των δρομολογίων κρουαζιέρας στην Αλάσκα, μόλις δοθεί το σχετικό πιστοποιητικό από το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ (CDC).

Σε συνεργασία με τις τοπικές αρχές και καθοδηγούμενη από τα ισχυρά πρωτόκολλα του Προγράμματος Υγείας και Ασφάλειας SailSAFE, ακρογωνιαίος λίθος του οποίου είναι ο πλήρης εμβολιασμός όλων των επιβατών και των πληρωμάτων πριν από τα ταξίδια, η NCL είναι έτοιμη να προσφέρει στους ταξιδιώτες την εμπειρία εξερεύνησης της μαγευτικής Αλάσκας και τις μοναδικές παροχές των κρουαζιερόπλοιων της.

«Το Σιάτλ ήταν πάντα το δεύτερο σπίτι μας και είμαστε ενθουσιασμένοι που επιστρέφουμε για να φέρουμε ξεκινώντας από εδώ, για άλλη μια φορά, τους επισκέπτες μας στην Αλάσκα», δήλωσε ο Harry Sommer, Πρόεδρος και Διευθύνων σύμβουλος της Norwegian Cruise Line.

Τα ταξίδια στην Αλάσκα

Αυτό το καλοκαίρι, οι ταξιδιώτες θα μπορέσουν να ξαναζήσουν την περιπέτεια μιας κρουαζιέρας στην Αλάσκα με ταξίδια μίας εβδομάδας με το Norwegian Bliss, που θα διαρκέσουν από τις 7 Αυγούστου έως τις 16 Οκτωβρίου 2021. Προσφέροντας 7 έως 13 ώρες παραμονής σε κάθε λιμάνι, σε Skagway, Juneau, Ketchikan και στο Icy Strait Point της Αλάσκα.

Σε επιλεγμένα δρομολόγια οι επισκέπτες θα έχουν επίσης την ευκαιρία να απολαύσουν την μοναδική θέα του Εθνικού Πάρκου Glacier Bay ή του φιορδ Holkham Bay Glacier.

Κρουαζιέρες σε Ελλάδα

Η ανακοίνωση για την επιστροφή της NCL στην Αλάσκα έρχεται σε συνέχεια της ανακοίνωσης για την ανακατανομή 5 από τα 17 πλοία της εταιρείας που ξεκινούν και πάλι ταξίδια από τον Ιούλιο. Πραγματοποιώντας νέα και αναθεωρημένα δρομολόγια στην Ευρώπη και την Καραϊβική, στο πλαίσιο επανέναρξης της κρουαζιέρας.

Από τις 25 Ιουλίου 2021 οι επισκέπτες θα μπορούν να ταξιδέψουν στα Ελληνικά Νησιά για επτά διανυκτερεύσεις με το Norwegian Jade και με αφετηρία την Αθήνα (Πειραιάς), γεγονός που αναδεικνύει τη σημασία της Ελλάδας ως προορισμού κρουαζιέρας τόσο για την NCL όσο και για τον κλάδο συνολικά.

Ο Kevin Bubolz, Managing Director Europe της NCL, έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στη δραστηριότητα της εταιρείας στην Ελλάδα.

Ο κ. Bubolz τόνισε επίσης ότι η NCL θα συνεχίσει την προσεκτική της προσέγγιση για τη σταδιακή επαναδραστηριοποίηση του στόλου της, συνεργαζόμενη τόσο με τους συνεργάτες της στους προορισμούς όσο και με τους κορυφαίους εμπειρογνώμονες του Sail SAFE Global Health and Wellness Council.

Το Συμβούλιο θα αξιολογεί τακτικά τα ισχυρά πρωτόκολλα του Προγράμματος Ασφάλειας και Υγείας του Sail SAFE και θα λαμβάνει επιστημονικές αποφάσεις για την προστασία των επισκεπτών, των πληρωμάτων και των προορισμών που επισκέπτεται ο στόλος της NCL.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον βραβευμένο στόλο 17 πλοίων της NCL και για τα παγκόσμια δρομολόγια ή για να κάνετε κράτηση για κρουαζιέρα, επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.ncl.com.

Σχετικά με την Norwegian Cruise Line

Η Norwegian Cruise Line (NCL) πρωτοπορεί στα παγκόσμια ταξίδια κρουαζιέρας εδώ και 54 χρόνια, αλλάζοντας τα δεδομένα στο χώρο.

Η NCL έφερε επανάσταση στον κλάδο, προσφέροντας στους επισκέπτες την ελευθερία και την ευελιξία να σχεδιάσουν τις ιδανικές διακοπές τους, με το πρόγραμμα που επιθυμούν, χωρίς καθορισμένους χρόνους για φαγητό και διασκέδαση και χωρίς κανονισμούς ένδυσης.

Σήμερα, ο στόλος των 17 σύγχρονων κρουαζιερόπλοιων της NCL ταξιδεύει σε περισσότερους από 300 από τους πιο επιθυμητούς προορισμούς του κόσμου, όπως το Great Stirrup Cay, το ιδιωτικό νησί της εταιρείας στις Μπαχάμες, και το HarvestCaye στο Μπελίζ.

Η Norwegian Cruise Line όχι μόνο παρέχει υψηλή επιπέδου εξυπηρέτηση επισκεπτών, αλλά προσφέρει και μεγάλη ποικιλία βραβευμένων επιλογών ψυχαγωγίας και φαγητού, καθώς και μια σειρά από ιδιαίτερα καταλύματα σε ολόκληρο τον στόλο της, όπως μονόκλινα, μίνι σουίτες, σουίτες σπα και βέβαια το TheHavenbyNorwegian®, το concept της εταιρείας για ένα πλοίο εντός του πλοίου (ship-within-a-ship).

Για περισσότερες πληροφορίες ή για κράτηση κρουαζιέρας, επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.ncl.com.
Για τα τελευταία νέα και αποκλειστικό περιεχόμενο ακολουθήστε τη NorwegianCruiseLine στο Facebook, το Instagram, το YouTube @NorwegianCruiseLine, το Twitter και το Snapchat @CruiseNorwegian

The post Η Norwegian Cruise Line ξεκινά δημοφιλή δρομολόγια κρουαζιέρας από τις ΗΠΑ appeared first on Tourism Today.