en +30 210 42 26 231 info@travelspot.gr

Φθάνουν σήμερα στην Ρόδο οι 189 Ολλανδοί για τις πιλοτικές διακοπές!!!

Φθάνουν σήμερα το απόγευμα στην Ρόδο, στο ξενοδοχείο Grand Beach του ομίλου Μήτση, οι πρώτοι τουρίστες από την Ολλανδία από την Sunweb και την Transavia, στο πλαίσιο ενός πιλοτικού προγράμματος για το άνοιγμα της εφετινής τουριστικής σεζόν.

Την είδηση για τους 189 τυχερούς Ολλανδούς, είχε δημοσιεύσει αποκλειστικά το ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ  και αξίζει να σημειωθεί ότι δήλωσαν συμμετοχή περισσότεροι από 25.000 Ολλανδοί.

Το ταξίδι αυτό εντάσσεται στο πλαίσιο του κυβερνητικού πιλοτικού προγράμματος “Ασφαλές και υπεύθυνο ταξίδι κατά τη διάρκεια του κορονοϊού” (Safe and responsible travel during corona) και η Sunweb και η Transavia έλαβαν το πράσινο φως για δοκιμαστικές-πιλοτικές διακοπές στη Ρόδο.

Αυτό το πιλοτικό πρόγραμμα είναι το πρώτο βήμα στην προοπτική για το πώς οι Ολλανδοί μπορούν να απολαύσουν και πάλι όμορφες διακοπές αυτή τη θερινή περίοδο.Το πιλοτικό πρόγραμμα στοχεύει στην συλλογή νέων (συμπεριφορικών) πληροφοριών και δεδομένων σχετικά με τις συνθήκες υπό τις οποίες οι άνθρωποι μπορούν να κάνουν διακοπές με ασφάλεια και υπευθυνότητα.

Μαζί με την ANVR (Ολλανδική Ένωση Ταξιδιωτικών Πρακτόρων και Ταξιδιωτικών Φορέων), οι εταιρίες εργάζονται εδώ και αρκετό καιρό για να προετοιμάσουν τον πρώτο πιλότο διακοπών στις 12 Απριλίου.

Οι διακοπές περιλαμβάνουν οκταήμερο πακέτο all-inclusive στη Ρόδο, που θα διαχειρίζονται οι Sunweb και Transavia.

Σε ένα ασφαλές “μπαλόνι” διακοπών

Σε αυτό το πιλοτικό πρόγραμμα στη Ρόδο , οι ταξιδιώτες θα μπορούν να απολαύσουν τις διακοπές τους σε ένα “μπαλόνι-φούσκα» στο πολυτελές θέρετρο Hotel Mitsis Grand Beach. Αυτό το θέρετρο θα είναι ανοιχτό αποκλειστικά στους παραθεριστές Sunweb και Transavia, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα υπάρχουν άλλοι επισκέπτες, εκτός από το προσωπικό του ξενοδοχείου. Όλες οι εγκαταστάσεις στο θέρετρο θα είναι ανοιχτές για να εξασφαλίσουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία διακοπών.

Εκτός από το σεβασμό των υφιστάμενων μέτρων προστασίας από τον κορονοϊό, δεν θα επιτρέπεται στους παραθεριστές να εγκαταλείψουν το θέρετρο, καθ’ όλη τη διάρκεια των διακοπών τους. Καθ ‘όλη τη διαδικασία κράτησης, καθώς και κατά τη διάρκεια, πριν και μετά τις διακοπές, όλοι οι ταξιδιώτες θα βρίσκονται σε στενή επαφή με τον ταξιδιωτικό πράκτορα Sunweb. Οι ταξιδιώτες θα πρέπει να κάνουν μια δοκιμή κορονοϊού, πριν από τις διακοπές τους και να παρουσιάσουν μια αρνητική δοκιμή PCR κατά τον έλεγχο στο ξενοδοχείο. Πριν από το ταξίδι επιστροφής τους, θα γίνει και πάλι μια δοκιμή PCR στο ξενοδοχείο.

ksd PRIMAGEL Απριλίου Ρόδο
adv

Αυτοπεποίθηση

Ο Mattijs ten Brink, διευθύνων σύμβουλος του Sunweb Group δήλωσε: “Προφανώς είμαι ευχαριστημένος με το πιλοτικό αυτό πρόγραμμα  διακοπών. Η ταξιδιωτική βιομηχανία λαχταρά για μια συγκεκριμένη ημερομηνία για το πότε θα μπορέσουμε να ταξιδέψουμε ξανά. Οι διακοπές είναι υψηλά στη λίστα επιθυμιών όλων και η ανάγκη γι’ αυτές συνεχώς αυξάνεται.

​​Οι διακοπές είναι ο τέλειος χρόνος για επαναφόρτιση, χαλάρωση και διακοπή της έντονης και κουραστικής καθημερινότητας. Γι’ αυτό πιστεύουμε ότι όλοι αξίζουν υπέροχες διακοπές. Παραμένω σίγουρος ότι θα μπορέσουμε να πάμε ξανά διακοπές σύντομα”.

TRANSAVIAΟ Marcel de Nooijer, διευθύνων σύμβουλος της Transavia, είπε: “Είμαστε στην ευχάριστη θέση να κάνουμε το” bit “μας αυτή τη στιγμή για να διασφαλίσουμε ότι θα αποκτήσουμε εμπειρία στον τομέα των ταξιδιών και θα μάθουμε μέσω της συνεργασίας σε αυτή την περίοδο. Μαζί με  ANVR, Corendon, TUI και Sunweb, αυτό το πιλοτικό πρόγραμμα διακοπών θα μάς επιτρέψει να συλλέξουμε πολύτιμα δεδομένα, ώστε μαζί να μπορέσουμε να κάνουμε και πάλι διακοπές με ασφάλεια.

Και, φυσικά, αυτές οι πληροφορίες θα κοινοποιηθούν σε ολόκληρο τον τομέα, έτσι ώστε όλοι οι εταίροι στον ταξιδιωτικό κλάδο να μπορούν να τις χρησιμοποιήσουν. Μαζί, δεν θέλουμε τίποτα περισσότερο από το να δώσουμε σε ολόκληρο τον τομέα και σε όλους τους Ολλανδούς που θέλουν να ταξιδέψουν ξανά, μια θετική προοπτική”.

Η επιτυχία του πιλοτικού προγράμματος

Το πρόγραμμα αυτό θα θεωρηθεί επιτυχές, εάν ο αριθμός των λοιμώξεων είναι μηδέν. Αυτό δεν σημαίνει ότι οι ταξιδιωτικοί περιορισμοί μπορούν απαραίτητα να χαλαρώσουν ως αποτέλεσμα ενός τόσο μικρού αριθμού. Αλλά είναι το πρώτο βήμα προς την επίτευξη αυτού. Ο πιλότος διακοπών θα πραγματοποιηθεί μόνο εάν θεωρείται ασφαλές από το RIVM. Η κυβέρνηση μπορεί να “πατήσει” το κουμπί έκτακτης ανάγκης ανά πάσα στιγμή, εάν υπάρχουν εξαιρετικά υψηλοί αριθμοί μολύνσεων ή σημάδια ανησυχητικών μεταλλάξεων στον προορισμό. Τότε οι πιλοτικές αυτές διακοπές θα ακυρωθούν. Ο πιλότος διακοπών Sunweb και Transavia, αξιολογείται από ανεξάρτητο φορέα. 

Ο ΠΡΟΤΟΥΡ

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Οργανισμός Προώθησης Ροδιακού Τουρισμού (ΠΡΟΤΟΥΡ), που διευθύνεται από τους Αλέξανδρο Κολιάδη, πρόεδρο και Μανώλη Μαρκόπουλο εκτελεστικό πρόεδρο και πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου, με την στήριξη του δημάρχου Ρόδου Αντώνη Καμπουράκη, έχουν προχωρήσει σε προγράμματα συνδιαφήμισης με κορυφαίους ευρωπαϊκούς tour operators, μεταξύ των οποίων και η Sunweb.

wtm 2019 money tourism copyright photo Ρόδο
Ο δήμαρχος Ρόδου Αντώνης Καμπουράκης | money tourism copyright photo
exr
Ο πρόεδρος της ΕΞΡ κ. Μανώλης Μαρκόπουλος
koliadis
Ο πρόεδρος του ΠΡΟΤΟΥΡ Αλέξανδρος Κολιάδης

Μάλιστα ο κ. Κολιάδης, με δήλωσή του στην ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ, αναφέρει τα εξής: “Είναι ένας οργανισμός που πρέπει να επαναλειτουργήσει και να δραστηριοποιείται. Έχουμε αποδείξει ότι όταν οδεύουμε συντεταγμένα όλοι οι φορείς έχουμε θετικά αποτελέσματα για το νησί μας. Κι αυτός παραμένει ο στόχος μας. Συναντήσαμε κάποιες μικρές δυσκολίες στα πρώτα μας βήματα αλλά η πεποίθησή μου είναι ότι θα καταφέρουμε να συμπορευτούμε για το καλό της Ρόδου.

Μόλις σήμερα ενημερωθήκαμε ότι η εταιρεία Sunweb από την Ολλανδία, έχοντας λάβει το ‘πράσινο φως’ από την Ολλανδική κυβέρνηση θα ξεκινήσει ένα πιλοτικό ταξίδι προς την Ρόδο στις 12 Απριλίου. Είναι ένας τρόπος ‘επανεκκίνησης’ του τουρισμού ώστε να μπούμε στους ρυθμούς της τουριστικής περιόδου. Εκτιμούμε ότι είναι μια σημαντική κίνηση από τους τουρ οπερέιτορς. Ήδη το πρώτο αεροπλάνο της TUI πήγε στη Μαγιόρκα –δίδοντας μία βοήθεια, έστω και ψυχολογική την οποία την χρειάζονται όλοι και ο τουριστικός προορισμός. Το ίδιο θα συμβεί και με τη Ρόδο, αφού συμπεριλαμβάνεται στους πρώτους σε προτίμηση τουριστικούς προορισμούς της Μεσογείου. Πρέπει οι τουριστικοί πράκτορες να καταλάβουν ότι είμαστε μαζί τους σε αυτή την προσπάθεια. Είναι ένα παιχνίδι ‘win win’ δηλαδή να κερδίσουμε όλοι».

Το SUNWEB GROUP

Το Sunweb Group  είναι ένας από τους μεγαλύτερους ταξιδιωτικούς πράκτορες στην Ευρώπη με κύκλο εργασιών άνω των 600 εκατομμυρίων ευρώ. Η εταιρεία είναι η κινητήρια δύναμη πίσω από πολλές μάρκες που λειτουργούν σε επτά διεθνείς αγορές: Ολλανδία, Δανία, Σουηδία, Βέλγιο, Μεγάλη Βρετανία, Γερμανία και Γαλλία.

Η Sunweb είναι η πιο γνωστή μάρκα του ομίλου.

Η Sunweb είναι ο κορυφαίος διαδικτυακός πάροχος πακέτων διακοπών σε προορισμούς για ηλιοθεραπεία και χειμερινά σπορ.

Η Sunweb Group απασχολεί περίπου 500 άτομα και στέλνει περισσότερους από 400 ξεναγούς και διευθυντές περιοχών σε διάφορους προορισμούς διακοπών για να υποστηρίξει τους πελάτες της.

Το Sunweb Group έχει πανευρωπαϊκή ταυτότητα με επιχειρήσεις ταξιδιωτικών πρακτορείων στη Ζυρίχη (κεντρικά γραφεία), στο Ρότερνταμ (back-office), στη Girona (ανάπτυξη λογισμικού και διαδικτύου) και σε πολλά γραφεία στην Ευρώπη. Ο συνδυασμός ενός συγκεντρωτικού οργανισμού, μοναδικού περιεχομένου με αυτοεξυπηρέτηση και ενός ισχυρού διαδικτυακού επιχειρηματικού μοντέλου, είχε ως αποτέλεσμα περισσότερους από ένα εκατομμύριο ικανοποιημένους πελάτες για τον Όμιλο Sunweb κάθε χρόνο. Η Sunweb Group εξαγοράστηκε από την Triton Fund V τον Φεβρουάριο του 2019.

The post Φθάνουν σήμερα στην Ρόδο οι 189 Ολλανδοί για τις πιλοτικές διακοπές!!! appeared first on ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ money-tourism.gr.

guided tours

blank

Idyllic Aegean – 3 Nights

island hopping

7 nights Aegean Island Hopping

Santorini

4ήμερη αεροπορική εκδρομή στη Σαντορίνη για την περίοδο του Πάσχα

blank

Αγ. Πνεύματος σε Ναύπλιο – Τολό – Μυκήνες