en +30 210 42 26 231 info@travelspot.gr

Capital H: Νέα εταιρεία διαχείρισης ξενοδοχείων από Airotel Group και Santikos Collection

Capital H: Νέα εταιρεία διαχείρισης ξενοδοχείων από Airotel Group και Santikos Collection

Οι ξενοδοχειακές αλυσίδες Airotel Group και Santikos Collection, προχωρούν στη δημιουργία της νέας εταιρείας διαχείρισης ξενοδοχείων Capital H.
Η Capital H παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες Hospitality Management, Hospitality Support Management and Hospitality Investment Management and Consulting σε όλο το φάσμα ξενοδοχείων, Resorts και Private Clubs, απευθυνόμενη σε ιδιοκτήτες και επενδυτές που αναζητούν ευέλικτες και αποδοτικές λύσεις για τις ανάγκες τους.
Ο Αλέξανδρος Βασιλικός , CEO Airotel Group, επισημαίνει «Ο κλάδος της φιλοξενίας μετασχηματίζεται σε βάθος και με πολύ γρήγορους ρυθμούς. Η συνένωση δυνάμεων είναι το κλειδί για την αντιμετώπιση των προκλήσεων που έχουμε μπροστά μας. Αυτό ακριβώς κάνουμε με μια άλλη οικογένεια ξενοδόχων δεύτερης γενιάς, συνδυάζοντας την εξειδίκευση με τη διορατική αντίληψη και προσφέροντας κορυφαίες λύσεις διαχείρισης, ώστε η Capital H να οδηγεί τα ξενοδοχεία σε μια νέα εποχή».
Από την συναρπαστική συμμαχία των Santikos Collection και Airotel Group δημιουργείται μια νέα πλατφόρμα αμεσότερης συνεργασίας των δυο ομίλων, η οποία όμως ταυτόχρονα επιτρέπει στα δυο brand να διατηρούν τη μοναδικότητα και την ξεχωριστή ταυτότητά τους.
Η Capital H ξεκινάει τις δραστηριότητές της στην αγορά με τη διαχείριση 11 ξενοδοχείων, 850 δωματίων και με την εμπειρία 35 χρόνων πρωτοπορίας και διακρίσεων, σε ζητήματα καινοτομίας, βιωσιμότητας της φιλοξενίας, δια βίου εκπαίδευσης και ανάπτυξης, των δύο καταξιωμένων οικογενειών ξενοδόχων δεύτερης γενιάς που ενώνουν τις δυνάμεις τους.
Μερικά από τα πρώτα υπό διαχείριση ξενοδοχεία είναι χαρακτηριστικές μονάδες των Santikos Collection και Airotel Group: Stratos Vassilikos Hotel στην καρδιά της Αθήνας, Princess Resort, Skiathos, ένα αυθεντικό family resort στη Σκιάθο, και Galaxy Hotel στην Καβάλα που προσφέρει ασύλληπτη θέα στην πόλη.
Η συμμαχία ενισχύει σε μεγάλο βαθμό την εμβέλεια και των δύο ομίλων ενώ παρέχει στους επισκέπτες μεγαλύτερη ποικιλία καταλυμάτων σε όλη την Ελλάδα.
Ο Κωνσταντίνος Σαντίκος, Managing Director Santikos Collection, τονίζει:
«Είμαστε χαρούμενοι που ανακοινώνουμε τη συνεργασία μας με την οικογένεια Βασιλικού. Δημιουργούμε από κοινού την ευκαιρία για να επανασχεδιάσουμε τη φιλοξενία με όρους αποτελεσματικότητας και μακροπρόθεσμης βιωσιμότητας, παραμένοντας ταυτόχρονα απόλυτα αφοσιωμένοι στην απαράμιλλη εξυπηρέτηση των επισκεπτών μας και τον διαρκή εμπλουτισμό της εμπειρίας τους».
Οι συνεργατικές προσπάθειες και γνώσεις των δύο ομίλων θα επιφέρουν εξαιρετικές συνέργειες, όχι μόνο για τα δύο αντίστοιχα brand αλλά για τις επιχειρήσεις που θα ενταχθούν μελλοντικά στο χαρτοφυλάκιο της Capital H. Η επέκταση της εταιρείας μέσα στο χρόνο θα επιτρέψει στις επιχειρήσεις του κλάδου να λειτουργήσουν μαζί για να εξελίξουν περαιτέρω την έννοια της ποιοτικής φιλοξενίας.

Airotel Group of Hotels
H η επιχειρηματική δραστηριότητα του ομίλου εγκαινιάστηκε το 1984 με την ίδρυση ταξιδιωτικού τουριστικού γραφείου το οποίο αντιπροσώπευε ξένους τουριστικούς οργανισμούς. Αυτή ήταν και η αρχή για το «χτίσιμο» του ομίλου και μία σειρά άλλων ξενοδοχειακών – τουριστικών επιχειρήσεων. Την ίδια εποχή, ο όμιλος ανέλαβε την εκμετάλλευση δύο ξενοδοχείων στην Αθήνα, εγκαινιάζοντας αυτό που θα γινόταν η κύρια δραστηριότητα του ομίλου. Αριθμεί σήμερα 6 ξενοδοχεία, 3 στην Αθήνα, 2 στην Πάτρα και 1 στην Καβάλα.
Santikos Collection
Eίναι μία οικογενειακή επιχείρηση η οποία ξεκίνησε να δραστηριοποιείται το 1984 στο νησί της Αλοννήσου. Έκτοτε, έχουν προστεθεί ακόμα τέσσερις ξενοδοχειακές μονάδες, με το πέμπτο μέλος να καλωσορίζει τον πρώτο του επισκέπτη τον Ιούνιο του 2019. Με πάθος και επιμονή δημιουργήθηκε μία αλυσίδα ξενοδοχείων που συνδυάζουν πάντα την κληρονομιά του κάθε τόπου, τον τρόπο ζωής, τον πολιτισμό και την κομψότητα. Θεωρώντας πως ένα ξενοδοχείο μπορεί να υπάρξει μόνο σε αρμονία με το περιβάλλον και την τοπική κοινότητα, αποστολή του Ομίλου είναι η προώθηση και η ενίσχυση της εκάστοτε τοπικής κοινωνίας και των προϊόντων της, εναρμονισμένα με την ξεχωριστή εμπειρία που προσφέρει η κάθε μονάδα. Ο κλάδος της Φιλοξενίας συνεχώς αλλάζει και εξελίσσεται, για αυτό και η Ομάδα των Santikos Collection δεν θα πάψει ποτέ να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των επισκεπτών δημιουργώντας αξέχαστες εμπειρίες για αυτούς.
Source: etravelnews.gr

Original article: Capital H: Νέα εταιρεία διαχείρισης ξενοδοχείων από Airotel Group και Santikos Collection.

guided tours

blank

Idyllic Aegean – 3 Nights

island hopping

7 nights Aegean Island Hopping

Santorini

4ήμερη αεροπορική εκδρομή στη Σαντορίνη για την περίοδο του Πάσχα

blank

Αγ. Πνεύματος σε Ναύπλιο – Τολό – Μυκήνες