el +30 210 42 26 231 info@travelspot.gr

Πάτρα: Καρναβάλι για πάντα… & Οδοντωτός Καλαβρύτων (Porto Rio Hotel 4*)

0
3ήμερη
Από210€
3ήμερη
Από210€
Φόρμα Κράτησης
Φόρμα Ερώτησης
Full Name*
Email Address*
Travel Date*
Your Enquiry*
Person*
* Συμφωνώ με τους Όρους χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου.
Αποδεχτείτε όλους τους όρους και προϋποθέσεις προτού προχωρήσετε στο επόμενο βήμα
Η περιήγηση δεν είναι ακόμη διαθέσιμη.

Προχωρήστε την Κράτηση

Αποθήκευση στην λίστα επιθυμητών

Η προσθήκη στοιχείου στη λίστα επιθυμιών απαιτεί λογαριασμό

184
Διαθεσιμότητα: 25/02/2023
Ελάχιστη ηλικία: 1+
Περιγραφή εκδρομής

Πατρινό Καρναβάλι……Οδοντωτός Καλαβρύτων

PORTO RIO HOTEL 4*
Το ξενοδοχείο: Συγκρότημα που απλώνεται σε μία καταπράσινη έκταση 35 στρεμμάτων πάνω στη θάλασσα στο Ρίο Αχαΐας, μόλις 15 λεπτά από την Πάτρα. Αποτελείται από ένα επιβλητικό τριώροφο κτήριο και πλήθος από bungalows μέσα στους κήπους.
Διαμονή: Διαθέτει 120 δωμάτια και σουίτες, όλα εξοπλισμένα με κλιματισμό, επίπεδη τηλεόραση, mini bar ή mini ψυγείο, safe, στεγνωτήρα μαλλιών, wifi, ηχομονωτικά παράθυρα, μπαλκόνι ή βεράντα με θέα στη θάλασσα (πλευρικά) ή στον κήπο και το Παναχαϊκό όρος.
Υπηρεσίες: Ακόμα διαθέτει κεντρικό εστιατόριο, κεντρικό μπαρ στα πανέμορφα σαλόνια του, Bridge room, δωρεάν Wi-Fi σε δωμάτια και κοινόχρηστους χώρους, παιδική χαρά με κούνιες και φουσκωτό κάστρο, 2 εξωτερικές πισίνες με Pool bar, ομπρέλες και ξαπλώστρες, δωρεάν υπαίθριο πάρκινγκ. Το πρωϊνό μπορεί να σερβιριστεί στο δωμάτιο σας με επιπλέον χρέωση.
ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΕ ΧΡΕΩΣΗ
Γήπεδο τένις με φωτισμό, Spa & Health Club με θεραπείες σώματος, τζακούζι, hamam και όργανα γυμναστικής.

Σάββατο
Προετοιμασία των Αποκριάτικων Στολών για το βραδινό ΜΑΣΚΕ.
Οι καλύτερες μεταμφιέσεις ΒΡΑΒΕΥΟΝΤΑΙ με ΤΑΞΙΔΙΑ!!!
Σαββατόβραδο με Αποκριάτικη γιορτινή βραδιά με D.J. χορό & τραγούδι, με τα πιο αγαπημένα τραγούδια… ΠΑΡΤΥ ΜΕΤΑΜΦΙΕΣΜΕΝΩΝ, ΣΟΚΟΛΑΤΟΠΟΛΕΜΟΣ και γλεντήστε μέχρι το πρωί!

Κυριακή
Αποκριάτικο ξεφάντωμα χωρίς προηγούμενο με Σερπατίνες, καραμούζες, κοτιγιόν για το Party, τον Μιχάλη Κουμιώτη και την Ορχήστρα του για ξέφρενο γλέντι μέχρι τελικής πτώσεως!!!

Καθαρά Δευτέρα
Πρόγευμα με φρέσκια λαγάνα, νηστίσιμα και μη.
Πέταγμα χαρταετού στην παραλία του ξενοδοχείου.
Late Check Out.

Καλή επιστροφή!

Σημείο Αναχώρησης

Αθήνα

Περιλαμβάνονται

  • Διαμονή: Διαμονή στο PORTO RIO HOTEL 4* στο Ρίο Πάτρας.
  • Γεύματα: Μπουφέ πρόγευμα και μπουφέ δείπνο καθημερινά (ημιδιατροφή).
  • Αρχηγός – έμπειρος συνοδός του γραφείου μας
  • Όλη η διαδρομή με πολυτελές πούλμαν
  • Περιηγήσεις - ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα
  • Ασφάλεια Αστικής Επαγγελματικής Ευθύνης
  • Άλλο: Συμμετοχή στις Αποκριάτικες βραδιές γλεντιού με μουσική και χορό το Σάββατο με D.J. και Κυριακή με ορχήστρα (Κοτιγιόν, Σερπαντίνες).
  • ΦΠΑ

Σημαντική Σημείωση

Οι αναγραφόμενες τιμές αφορούν στη διαμονή σε δίκλινο δωμάτιο. Για περισσότερες επιλογές συμβουλευθείτε τον αναλυτικό πίνακα ή επικοινωνήστε με έναν εξειδικευμένο ταξιδιωτικό μας σύμβουλο.

Τιμή κατ ’ άτομο με πούλμαν

Με ημιδιατροφή καθημερινά & διπλό Αποκριάτικο γλέντι με DJ στις 25 και ορχήστρα στις 26/2
PORTO RIO HOTEL 4* 3 μέρες
25 – 27 Φεβρουαρίου
Δίκλινο 210
Δίκλινο Ανακαινισμένο 220
3ο άτομο * 170
3ο άτομο 2 ως 12 ετών * 110
4ο άτομο 2 ως 12 ετών ** 150
Μονόκλινο 262
Μονόκλινο Ανακαινισμένο 285

* 3ο άτομο: Πρόσθετη κλίνη σε δίκλινο
** 2 πρόσθετες κλίνες σε δίκλινο δωμάτιο / η διαμονή του 2ου παιδιού περιορίζει αισθητά τον χώρο του δωματίου και γίνεται δεκτή μόνο με την αποδοχή του γονέα.

Αποκριάτικο Porto Rio Hotel

  • ΠΛΟΥΣΙΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗ & ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ
  • Πλούσιοι μπουφέδες πρωϊ & βράδυ με μοναδικές γεύσεις καθημερινά
  • Διπλό γλέντι με μουσική Σάββατο και Κυριακή βράδυ
  • Υπηρεσίες Spa με έκπτωση 15% στους πελάτες του Cosmorama Travel (κατόπιν ραντεβού).
ΜΙΝΙ CLUB για τους μικρούς μας φίλους!

Παιδική απασχόληση για παιδιά άνω των 3 ετών σε ειδική αίθουσα με Ελληνίδα παιδαγωγό στο ωράριο 11:00 – 13:00 & 17:00 – 20:00 καθημερινά. Διαγωνισμοί, παιχνίδια δραστηριοτήτων, επιτραπέζια κ.α. θα απασχολήσουν και θα ταξιδέψουν τους μικρούς μας ήρωες στη χώρα της διασκέδασης!

Διάρκεια ταξιδιού

3 ημέρες.

Φυσική κατάσταση

Κατάλληλο για όλους

Διανυκτερεύσεις

Συνολικά: 2

Αναλυτικά:
Χώρα: Ελλάδα
Πόλη: Ρίο (2)

Δεν περιλαμβάνονται

  • Ό,τι δεν αναγράφεται στα περιλαμβανόμενα ή αναφέρεται ως προαιρετικό/προτεινόμενο.
  • Φόρος διαμονής στο ξενοδοχείο
  • Ποτά, αναψυκτικά, φιλοδωρήματα
  • Εισόδους σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους
Πρόγραμμα

Ημέρα 1η: Αθήνα - Μουσείο Περιβάλλοντος Στυμφαλίας - Λίμνη Δόξα - Porto RioΑναχώρηση

Αναχώρηση στις 07:50 από Αθήνα με ενδιάμεση στάση για τη Στυμφαλία όπου θα επισκεφθούμε το Μουσείο Περιβάλλοντος (έξοδα ατομικά) που επιδιώκει να καταδείξει την αλληλεξάρτηση ανθρώπου και φύσης, εστιάζοντας στην αρμονική συνύπαρξή τους σε έναν από τους ομορφότερους υδροβιότοπους του ελλαδικού χώρου. Συνεχίζουμε για το ονειρικό τοπίο της λίμνης Δόξας στην καρδιά της Αρχαίας Φενεού. Εδώ η πραγματικότητα ξεπερνά σε ομορφιά ακόμα και την πιο εντυπωσιακή φωτογραφία! Σημείο αναφοράς, στο κέντρο της λίμνης, το πολυφωτογραφημένο εκκλησάκι του Αγίου Φανουρίου, προσβάσιμο ακόμα μέσω μιας στενής λωρίδας γης. Θα επισκεφθούμε τη Μονή του Αγίου Γεωργίου που λειτούργησε ως μυστικό αρχηγείο κατά την Επανάσταση του 1821. Θα δοκιμάσουμε γλυκό του κουταλιού τριαντάφυλλο, παραγωγής των μοναχών και θα προμηθευτούμε ξακουστά φασόλια γίγαντες, φακές υψηλής διατροφικής αξίας και βεβαίως φάβα Φενεού. Θα έχουμε χρόνο για γεύμα σε παραδοσιακή ταβέρνα της περιοχής και θα καταλήξουμε στο PORTO RIO HOTEL 4* στο Ρίο Πατρών. Ξεκούραση και το βράδυ δείπνο μπουφέ με μουσική από D.J., γλέντι ως αργά!

Ημέρα 2η: Πατρινό Καρναβάλι ..για ΠΑΝΤΑ!Κυριακή των Απόκρεω

Πρόγευμα μπουφέ και αναχώρηση αργά για την πόλη της Πάτρας, που σήμερα έχει την τιμητική της. Η μεγάλη παρέλαση με τα εντυπωσιακά άρματα, οι χιλιάδες χορευτές, οι ακόμα περισσότεροι θεατές, οι σοκολατορίχτρες, το κυνήγι του χαμένου θησαυρού, τα “μπουρμπούλια”, τα δεκάδες πάρτυ, ο χαρτοπόλεμος και όλο το κρυμμένο μυστήριο πίσω από κάθε μάσκα, συγκεντρώνονται σε μία πόλη που ξέρει να το απολαμβάνει μοναδικά! Το βράδυ Αποκριάτικο δείπνο με ζωντανή μουσική – ορχήστρα για γλέντι και χορό μέχρι αργά!

Ημέρα 3η: Οδοντωτός - Αγία Λαύρα - Καλάβρυτα - ΑθήναKαθαρά Δευτέρα

Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα με φρέσκια λαγάνα, νηστίσιμα και μη. Αναχωρούμε από το φιλόξενο Porto Rio γιατί η εμπειρία της ανάβασης από το Διακοπτό μέχρι τα Καλάβρυτα με τον οδοντωτό μας περιμένει. Η διαδρομή μέσα στο φαράγγι του Βουραϊκού, θεωρείται η πιο θεαματική σιδηροδρομική γραμμή των Βαλκανίων με οργιώδη βλάστηση από πλατάνια και έλατα, γεφύρια, μικρά τούνελ και πέτρινα σπιτάκια. Απλά συγκλονιστική! Θα συνεχίσουμε για την ιστορική Μονή της Αγίας Λαύρας, το λίκνο της εθνικής μας παλιγγενεσίας, που σύμφωνα με τις διηγήσεις αποτέλεσε ορόσημο για την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης. Χωρίς καμία αμφιβολία ο πολυτιμότερος θησαυρός που βρίσκεται στο μοναστήρι είναι το Λάβαρο της Ορκωμοσίας των Αγωνιστών του 1821. Πρόκειται ουσιαστικά για την πρώτη σημαία του Ελληνικού Έθνους, που ύψωσε ο Παλαιών Πατρών Γερμανός και όρκισε τους αγωνιστές. Είναι επίμηκες ορθογώνιο και πάνω εικονίζεται η Κοίμησις της Θεοτόκου. Παρά τις πυρκαγιές και λεηλασίες που έγιναν στο μοναστήρι, το Λάβαρο επέζησε και σήμερα διαφυλάσσεται σε ειδική θήκη, αποτελώντας στις μέρες μας έναν πολύτιμο Εθνικό θησαυρό. Επιστρέφουμε στα Καλάβρυτα, ένα από τα πιο κοσμοπολίτικα ορεινά μας θέρετρα με υπέροχη πλατεία, πολλά καφέ και ταβέρνες. Χρόνος για γεύμα και επίσκεψη (έξοδα ατομικά) στο Μουσείο του Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος.
Επιστρέφουμε στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση και τις καλύτερες αναμνήσεις!

Χάρτης
Photos

Προχωρήστε την Κράτηση