el +30 210 42 26 231 info@travelspot.gr

Χώρες της Βαλτικής – Εσθονία Λετονία Λιθουανία Ταξίδι 8 ημερών

0
Τιμή
Από695€
Τιμή
Από695€
Η περιήγηση δεν είναι ακόμη διαθέσιμη.

Προχωρήστε την Κράτηση

Αποθήκευση στην λίστα επιθυμητών

Η προσθήκη στοιχείου στη λίστα επιθυμιών απαιτεί λογαριασμό

567
Διαθεσιμότητα: 11/06, 18/06, 25/06, 02/07, 09/07, 16/07, 23/07, 30/07,06/08, 13/08, 20/08, 27/08,10/09, 24/09,
Αθήνα
Ρίγα
Λεπτομέρειες

ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ COSMORAMA

Βγαλμένες απ’ τη λήθη του παρελθόντος, οι τρεις χώρες της Βαλτικής όχι μόνο διεκδικούν επαξίως μια θέση στις πιο όμορφες χώρες του κόσμου αλλά ακόμα διαθέτουν πλούσιο ιστορικό και καλλιτεχνικό παρελθόν με μνημεία που σφράγισαν την ιστορική τους διαδρομή και παραμένουν οι πιο απτές μαρτυρίες του χθες. Μια φύση μοναδική με πανέμορφα δάση και κάστρα. Πόλεις με γραφικά σοκάκια και επιβλητικά κτίρια και ένας κόσμος που χαμογελά και χαίρεται τη ζωή μεταδίδοντας αυτή την εύθυμη ατμόσφαιρα στον ταξιδιώτη που θα τις επισκεφθεί. Ένα ταξίδι στις Βαλτικές Χώρες, είναι ένα οδοιπορικό στην πιο παρθένα και άγνωστη περιοχή της Ευρώπης.

Αναχωρήσεις

 

Περιορίστε τα αποτελέσματα

Αναχώρηση Δωμάτιο Τιμή κατ’ άτομο. Bonus Κράτηση
11/06, 18/06, 25/06, 02/07, 09/07, 16/07, 23/07, 30/07 Δίκλινο
695
Φόροι
360
Συνολική Τιμή
1.055
11/06, 18/06, 25/06, 02/07, 09/07, 16/07, 23/07, 30/07 Μονόκλινο
935
Φόροι
360
Συνολική Τιμή
1.295
06/08, 13/08, 20/08, 27/08 Δίκλινο
695
Φόροι
360
Συνολική Τιμή
1.055
06/08, 13/08, 20/08, 27/08 Μονόκλινο
935
Φόροι
360
Συνολική Τιμή
1.295
10/09, 24/09 Δίκλινο
725
Φόροι
360
Συνολική Τιμή
1.085
10/09, 24/09 Μονόκλινο
985
Φόροι
360
Συνολική Τιμή
1.345

Τοποθεσία αναχώρησης και επιστροφής

Αθήνα, Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος

Ώρα αναχώρησης

2 ώρες πριν την πτήση

Η τιμή περιλαμβάνει

  • Αεροπορικά εισιτήρια (οικονομική θέση): Πτήσεις με Air Baltic & Aegean
  • Διαμονή: Κεντρικά ξενοδοχεία 4*s ως ακολούθως ή παρόμοια: Ταλίν: Radisson Blu Olympia/ Meriton, Ρίγα: Radisson Blu / Mercure / Hestia Jugend, Βίλνιους: Congress Avenue / Holiday Inn
  • Γεύματα: Πρωινό μπουφέ καθημερινά στα ξενοδοχεία & γεύμα ή δείπνο καθημερινά (ημιδιατροφή) και επιπλέον δείπνο ΔΩΡΟ την τελευταία μέρα στο Ταλίν (7 στο σύνολο του ταξιδιού) στα ξενοδοχεία και σε τοπικά εστιατόρια
  • Ξεναγήσεις και εκδρομές: Όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα
  • Μεταφορές: Όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα
  • Τέλη εισόδων (π.χ. μουσεία)
  • Αντιπρόσωπο/Συνοδό
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Φ.Π.Α.
  • Ταξιδιωτικό φάκελο με χρήσιμες πληροφορίες
  • Δωρεάν ταξιδιωτική ασφάλεια με καλύψεις και για Covid-19

Η τιμή δεν περιλαμβάνει

  • Ποτά/αναψυκτικά κατά την διάρκεια των γευμάτων/δείπνων
  • Ό,τι δεν αναγράφεται στα περιλαμβανόμενα ή αναφέρεται ως προαιρετικό/προτεινόμενο
Το ταξίδι με μια ματιά
  • ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ δρομολόγια πτήσεων με AIR BALTIC από Αθήνα και απευθείας επιστροφή Ταλίν Αθήνα με AEGEAN
  • Διαμονή σε επιλεγμένα ΚΕΝΤΡΙΚΑ ξενοδοχεία 4*sup με πρωινό μπουφέ
  • Γεύμα ή δείπνο καθημερινά (ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ) εντός των ξενοδοχείων και σε επιλεγμένα εστιατόρια
  • Εμπεριστατωμένες ξεναγήσεις σε Ταλλίν, Ρίγα & Βίλνιους
  • Ξενάγηση και είσοδος στο ανάκτορο Ρούνταλε
  • Ξενάγηση και είσοδος στο μεσαιωνικό κάστρο Τρακάι (Βιτάουτας)
  • Ξενάγηση και είσοδος στο κάστρο Τουράιντα στη Σιγκούλντα
  • Επίσκεψη και είσοδος στο μουσείο αυτοκίνητων στην Ρίγα
  • Βόλτα στην λουτρόπολη της Γιούρμαλα, 15χλμ από την Ρίγα
  • Επίσκεψη στο Λόφο των Σταυρών στην περιοχή Σιαλιουάι
  • Περιήγηση στην δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Λιθουανίας, το Κάουνας
  • ΕΠΙΠΛΕΟΝ δείπνο το τελευταίο βράδυ στο Ταλίν
  • Προπληρωμένες είσοδοι στα αξιοθέατα για να αποφεύγονται οι χρονοβόρες αναμονές και καθυστερήσεις
  • ΕΜΠΕΙΡΟΤΑΤΟΣ αρχηγός συνοδός του γραφείου μας
Παρατηρήσεις

Απαραίτητα για το ταξίδι

  • Ταυτότητα με λατινικούς χαρακτήρες ή διαβατήριο.

  • Οι παραπάνω τιμές είναι σε Ευρώ κατ’ άτομο, περιλαμβάνουν ΦΠΑ και ισχύουν για τη συγκεκριμένη αναχώρηση.
  • Όπου εμφανίζονται τιμές με την ένδειξη Bonus Price αυτές ισχύουν για έγκαιρες εγγραφές και για περιορισμένο αριθμό θέσεων και για όσο αυτές αναγράφονται στην ιστοσελίδα μας.
  • Επιβάρυνση εσωτερικών πτήσεων με Aegean από/προς Θεσσαλονίκη: κατόπιν ζήτησης εφόσον δεν αναγράφεται στο πρόγραμμα.
  • Αν οι προτεινόμενες ημερομηνίες, η διάρκεια ή το πρόγραμμα του ταξιδιού δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας, επικοινωνήστε μαζί μας και οι έμπειροι συνεργάτες μας θα σας βοηθήσουν να φτιάξετε μαζί το ταξίδι που ονειρεύεστε.
  • Διαθέσιμοι Τραπεζικοί λογαριασμοί (IBAN):
  • GR4201401010101002320009478 ALPHA BANK
  • GR6101100800000008047170314 NATIONAL BANK OF GREECE
  • GR0802600120000320200537077 EUROBANK
  • GR2801720290005029057435719 PIRAEUS BANK
Δρομολόγιο

1η μέραΑθήνα – Ρίγα

Άφιξη με απευθείας πτήση στην Ρίγα, μια αρχοντική πόλη με φινέτσα και αρχιτεκτονική. Στις όχθες του ποταμού Νταουγκάβα, περιτοιχισμένη από πανύψηλα τείχη και με εντυπωσιακές πλατείες, πλακόστρωτα δρομάκια και όμορφα πυργόσπιτα, η πρωτεύουσα της Λετονίας ξεπροβάλλει από τις σελίδες ενός κλασικού εικονογραφημένου παραμυθιού. Δείπνο.

2η μέραΡίγα (μουσείο αυτοκινήτων - Γιούρμαλα)

Για μια θέση στον ήλιο: Από το σοβιετικό παρελθόν στο ευρωπαϊκό παρόν

 Ο Καθεδρικός Ναός με τα χαρακτηριστικά κόκκινα τούβλα, οι περίφημες εκκλησίες του Αγίου Πέτρου και Αγίου Ιακώβ, τα καταπληκτικά κτίρια -παρακαταθήκη του Αϊζενστάιν, η μικρή και μεγάλη εμπορική Συντεχνία, είναι ορόσημα μιας αριστοκρατικής πόλης γεμάτης φινέτσα. Την ίδια στιγμή, η Κεντρική Αγορά, πολύχρωμη, φασαριόζικη και πάνω απ’ όλα αυθεντική, συνδυάζει το σοβιετικό παρελθόν με το ευρωπαϊκό παρόν.
Οι φαν των μηχανοκίνητων οχημάτων και παλιών αυτοκινήτων θα ενθουσιαστούν με την επόμενη επίσκεψή μας: Μια πλούσια συλλογή από ρετρό μηχανές και αυτοκίνητα, ανάμεσα στα οποία και οι θωρακισμένες λιμουζίνες του Μπρέζνιεφ και του Στάλιν είναι μερικές από τις αντίκες που θα δούμε στο ανακαινισμένο Μουσείο των Αυτοκινήτων (Rīgas motormuzejs), από τα μεγαλύτερα στο είδος του στην Ευρώπη. Στον ελεύθερο χρόνο σας προτείνουμε μια επίσκεψη στο Μουσείο της Κατοχής της Λετονίας. Εδώ φωτίζεται η Ιστορία της χώρας την περίοδο 1940-91: από τη γερμανική κατοχή στη Σοβιετική Ένωση και από εκεί στην ανεξαρτησία. Εναλλακτικά απολαύστε το καταπράσινο τοπίο που περιβάλλει το ιστορικό κέντρο της πόλης σε μια βαρκάδα στα κανάλια της.
Το απόγευμα θα πάμε στον best seller προορισμό της χώρας! Σε κοντινή απόσταση από τη Ρίγα, η λουτρόπολη Γιούρμαλα στην τεράστια αμμώδη παραλία της Βαλτικής με την αρτ νουβό αρχιτεκτονική, αποτελεί παραδοσιακό αριστοκρατικό θέρετρο. Εδώ οι λάτρεις της  ινσταγκραμικής φωτογραφίας συναγωνίζονται για το ποιος θα βγάλει την ωραιότερη λήψη. Από τις επαύλεις και τα  ξενοδοχεία αρτ νουβό αισθητικής ως τις παραδοσιακές ντάτσες με την χαρακτηριστική βαλτική αρχιτεκτονική, η Γιούρμαλα, πρώην θερινό θέρετρο της ρωσικής αυτοκρατορίας, ανήκει πλέον στους εραστές του αιώνιου καλοκαιριού. Επιστροφή στη Ρίγα. Γεύμα.

3η μέραΡίγα (Κάστρο Ιπποτών Τουράιντε, Σιγκούλντα) - Ρίγα

Ένας καμβάς ζωγραφικής με καταπράσινα τοπία και λίμνες, στήνεται μπροστά στα έκπληκτα μάτια μας κατά τη διαδρομή μας προς την Σιγκούλντα, την πιο τουριστική πόλη της Λετονίας που αποκαλείται ως Ελβετία της Λετονίας, εξαιτίας των ομοιοτήτων που παρουσιάζει στο τοπίο. Εδώ θα επισκεφθούμε το  στρατηγικής σημασίας Κάστρο των Ιπποτών Τουράιντε  που χρονολογείται στις αρχές του 13ου αιώνα, ενώ θα δούμε και το Παλιό Δημαρχείο που δεσπόζει μέσα σε έναν ολάνθιστο κήπο. Επιστροφή στη Ρίγα και απόγευμα ελεύθερο. Δείπνο.

4η μέραΡίγα (Ανάκτορο Ρούνταλε, Λόφος των Σταυρών, Κάουνας) - Βίλνιους

Περί πολιτιστικών μνημείων και άλλων δαιμονίων

 Αποχαιρετώντας τη Λετονία κατευθυνόμαστε προς τη Λιθουανία, κάνοντας στον δρόμο μερικές στάσεις. Πρώτα, στο ανάκτορο Ρούνταλε, ένα από τα δυο μεγάλα μπαρόκ παλάτια που χτίστηκαν για τους Δούκες του Courland στη Λετονία. Στο παλάτι που χτίστηκε σε δυο περιόδους, από το 1736 ως το 1768 θα θαυμάσουμε το δαιμόνιο και την αρχιτεκτονική μαεστρία του μέγα αρχιτέκτονα Ραστρέλι. Στη συνέχεια της διαδρομής μας σταματάμε στον περίφημο Λόφο των Σταυρών που βρίσκεται στην περιοχή Σιαιουλάι, τόπο προσκυνήματος του λιθουανικού καθολικισμού.
Χτισμένη στη συμβολή των ποταμών Νέμουνας και Νέρις και περιτριγυρισμένη από δάση, το Κάουνας είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Λιθουανίας. Με τον χαρακτηριστικό στρογγυλό του πύργο να έχει υποστεί κατασκευή και τον προμαχώνα βολής να έχει ανασκαφεί κάτω από πολλά στρώματα, το Κάστρο του Κάουνας που χτίστηκε από Τεύτονες Ιππότες τον 14ο αιώνα σε γοτθικό ρυθμό, μαγνητίζει πολλούς χιλιάδες επισκέπτες, ενώ κάθε καλοκαίρι φιλοξενεί και φεστιβάλ οπερέτας. Ακόμα, το Δημαρχείο της Πόλης (ή «Λευκός Κύκνος» κατά τους ντόπιους), και το γοτθικό Perkunas House είναι εξαιρετικά διατηρητέα αρχιτεκτονήματα που νοηματοδοτούν την περιήγηση μας προδίδοντας την ιστορία της πόλης. Κάπου εδώ ίσως να αναρωτηθείτε πόσο αξιοπερίεργο είναι το γεγονός πως στην πόλη που φιγουράρει ο Ναός του Αρχαγγέλου Μιχαήλ (από τα μεγαλύτερα αξιοθέατά της) υπάρχει και το εκκεντρικό Μουσείο του Διαβόλου(!). Όμως, αυτές οι αντιφάσεις είναι που δίνουν στο Κάουνας ένα βέλο μυστηρίου και το κάνουν ιδανικό προορισμό που δεν αφήνουν τον ταξιδιώτη να πλήξει ούτε στιγμή. Άφιξη αργά το απόγευμα στο Βίλνιους. Δείπνο.

5η μέραΒίλνιους (κάστρο Τρακάι)

Στην πιο μπαρόκ πόλη της Ευρώπης!

Το Βίλνιους ή Βίλνα διατηρεί μια τίμια αυθεντικότητα που στα μάτια του ταξιδιώτη φαντάζει μοναδική. Χωρίς τις αγχωτικές ψευδαισθήσεις της σύγχρονης μητρόπολης, η πόλη έχει καταφέρει να διατηρήσει το μεσαιωνικό στοιχείο που τη χαρακτηρίζει ανέπαφο στην πάροδο του χρόνου. Γεμάτη με μπαρόκ στοιχεία και μικρές καλλιτεχνικές γειτονιές, γυρίζεται κυριολεκτικά με τα πόδια σε μια μόνο ημέρα! Κι αυτό σκοπεύουμε να το εκμεταλλευτούμε στο έπακρο στη σημερινή μας ξενάγηση, κατά την οποία θα δούμε τα πάντα!
Αρχίζουμε από την τεράστια πλατεία του Καθεδρικού της πόλης με το ανθρώπινο σμάρι που την περιτριγυρίζει, αφού αποτελεί meeting point ντόπιων και των επισκεπτών. Η αλήθεια είναι πως θα εντυπωσιαστείτε για πολλούς λόγους με το ναό. Καταρχάς, για την ίδια την πρόσοψή του που θα σας θυμίσει κάτι από τον Παρθενώνα, αφού πριν καταλήξει στη σημερινή του μορφή ήταν αφιερωμένος στον… ντόπιο Δία,. Ο αστικός μύθος μάλιστα, λέει πως όποιος αγγίξει το ζωγραφιστό πλακάκι που υπάρχει στη βάση του καμπαναριού θα έχει μια ζωή καλοτυχία! Το αναστηλωμένο Παλάτι των Μεγάλων Δουκών δεσπόζει μέσα σε ένα ολάνθιστο πάρκο το οποίο μπορεί να αποτελέσει το φόντο για ινσταγκραμικές λήψεις. Κι ενώ από τη μια μεριά ξεκινά η κεντρική λεωφόρος της Νέας Πόλης, από την άλλη τα γραφικά καλντερίμια μας προειδοποιούν πως μπροστά μας βρίσκεται το πιο ατόφιο δείγμα μπαρόκ πόλης της γηραιάς Ηπείρου που όπως είναι φυσικό, προστατεύεται ολόκληρη από την Ουνέσκο. Μικρομάγαζα, μουσικοί κι άλλοι performers του δρόμου και πολλά χιπ καφέ μας περιμένουν στην Οδό του Κάστρου (Pilies). Όποιο σοκάκι κι αν ακολουθήσουμε, θα αποζημιωθούμε με κτίρια που δεσπόζουν επιβλητικά μέσα στον χώρο. Από το Πανεπιστήμιο, το Δημαρχείο, το Προεδρικό Μέγαρο, τους γοητευτικά τρομακτικούς ναούς του Αγίου Μιχαήλ και της Αγίας Άννας, την αψιδωτή στοά των Βασιλιανών Πυλών ως την παλιά εβραϊκή συνοικία, τα πάντα εδώ δείχνουν πως έχουν επικρατήσει στο στοίχημα με το ρολόι. Στον αντίποδα, η άλλη άκρη της Παλιάς Πόλης μας οδηγεί στις Πύλες της Ανατολής με την εικόνα της Παναγίας να αποτελεί «προσκύνημα» της πόλης.
Περισσότερες από 200 λίμνες και 21 μικρά νησάκια συνθέτουν ένα αξιομνημόνευτο σκηνικό στην πολυπολιτισμική περιοχή του Τρακάι, την οποία επισκεπτόμαστε κατά το μεσημέρι.  Λιθουανοί, Ρώσοι, Τάταροι, Πολωνοί και Εβραίοι έχουν βάλει το λιθαράκι τους στην περιοχή με τα τρία μεγάλα μεσαιωνικά κάστρα που βρίθουν από δοξασίες.
Το απόγευμα σας προτείνουμε μια επίσκεψη στο “Μουσείο των θυμάτων της γενοκτονίας, εκεί όπου είχε την έδρα του το  πρώην αρχηγείο της KGB,  απέναντι από την πλατεία Lukiškės. Γεύμα.

6η μέραΒίλνιους - Ταλίν

Μια πόλη-έκπληξη βγαλμένη από μεσαιωνικό παραμύθι

 Αλλαγή σκηνικού σήμερα καθω΄ς η πρωινή μας απευθείας πτήση θα μας μεταφέρει στην πρωτεύουσα της Εσθονίας. Γεμάτο λιθόστρωτα δρομάκια και μυτερούς πύργους, το Ταλίν μας υποδέχεται στην πρωινή μας ξενάγηση φορώντας τα πιο λαμπερά του στολίδια. Το θερινό παλάτι του Πέτρου του Μέγα που έχτισε ως δώρο πίστης και αγάπης στην Εσθονή σύζυγό του περιβάλλεται από έναν πανέμορφο κήπο, κόσμημα της πόλης που σηματοδοτεί με τον καλύτερο τρόπο την έναρξη της γνωριμίας μας με αυτή. Συνεχίζοντας, παίρνουμε τον μεγάλο παραλιακό δρόμο Μπιργκίττα με την απίστευτη θέα στον φινλανδικό κόλπο. Η επίσκεψη στην παλιά πόλη μας μεταφέρει σε ένα μεσαιωνικό σκηνικό που έχει στηθεί με εμμονική ακρίβεια στη λεπτομέρεια. Κεραμιδένιες στέγες, πύργοι με μυτερές μύτες και γραφικές πλατείες αποτελούν κομμάτια αυτής της περίτεχνης σκηνογραφίας με επιβλητικά κτίρια όπως το εσθονικό κοινοβούλιο και ο περίτεχνος Ρωσικός Ορθόδοξος Καθεδρικός του Αλέξανδρου Νέφσκι να κοσμούν το κεντρικό τμήμα της. Από την κορυφή του λόφου Τούμπεα, θα δούμε το πιο μαγευτικό σκηνικό της κάτοψης της πόλης! Περνώντας από την Άνω στην Κάτω γειτονιά βλέπουμε την Παλιά Πόρτα που χώριζε κάθε βράδυ τις δυο πλευρές της πόλης και με έναν ειρωνικό τρόπο γίνεται πλέον τόπος συνάντησης των ανθρώπων της.
Το μοναδικά ανέγγιχτο πανέμορφο Δημαρχείο με τους δράκους, το φαρμακείο του 1400 με τη μικρή σκάλα που σε βγάζει στην είσοδό του, καθώς και τα υπέροχα κτίρια μας ταξιδεύουν σε μια σκοτεινή ιστορία με ιππότες και δράκους.
Το απόγευμα είναι ελεύθερο κι εμείς μπορούμε να συνεχίσουμε την περιπλάνησή μας στα μεσαιωνικά σοκάκια της όμορφης πόλης που μας εκπλήσσει με την παραμυθένια γοητεία της. Γεύμα ή Δείπνο.

7η μέραΤαλίν (προαιρετική εκδρομή στο Ελσίνκι)

Branch σε ανθισμένες αυλές, μπύρα σε σκοτεινά κελάρια

 Η ημέρα είναι ελεύθερη και γεμάτη επιλογές: Βόλτα στα λιθόστρωτα δρομάκια, φωτογραφίες με φόντο μυτερούς πύργους, κτίρια με επικλινείς στέγες και εκπληκτικές εκκλησίες, αλλά και υπέροχα στέκια για branch και παγωμένες μπύρες. Η Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης του 2011 είναι από μόνη της ένα Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς που αποζημιώνει τον επισκέπτη με τη μοναδική της αύρα. Περιδιαβαίνοντας το δρομάκι της Αγίας Αικατερίνης ή σταματώντας για μπύρα σε ένα σκοτεινό κελάρι ή σε μια λουλουδιασμένη αυλή, ο χρόνος εδώ φαίνεται πως έχει σταματήσει από καιρό. Οι ρυθμοί είναι αργοί και κατευθύνουν τον ταξιδευτή που αποστάζει τη μέρα μέσα από γραφικές διαδρομές που τον οδηγούν στις ομορφιές της γενναιόδωρης πόλης.
Εναλλακτικά, σας προτείνουμε μια ολοήμερη εκδρομή με πλοίο στο κοντινό Ελσίνκι. Από τις βορειότερες πόλεις του κόσμου, η πρωτεύουσα της Φινλανδίας είναι μια ζωντανή παραθαλάσσια πόλη με υπέροχες αστικές περιοχές που σφύζουν από πράσινο. Η εκδρομή είναι μια καταπληκτική ευκαιρία για να περιηγηθείτε στη σκανδιναβική πόλη με τους μεγάλους, άνετους δρόμους, το εξαιρετικό ντιζάιν και την αρχιτεκτονική πρωτοπορία. Το λιμάνι -γνωστό scenery πολλών ταινιών και σειρών- είναι από τα πιο δυνατά στοιχεία της με τους επισκέπτες να περπατούν στις μαρίνες, να τρώνε και να ψωνίζουν στην υπαίθρια αγορά. Εδώ θα δοκιμάσετε εκπληκτικά παστά και καπνιστά ψάρια και τη super healthy σούπα σολομού που είναι η ντόπια σπεσιαλιτέ. Επιστροφή στο Ταλίν.
Το βράδυ θα έχουμε ένα ακόμη δείπνο, προσφορά της εταιρείας μας. Γεμάτοι όμορφες εικόνες και έχοντας περάσει μία υπέροχη εβδομάδα σε ένα μοναδικό προορισμό, μεταφερόμαστε λίγο μετά τα μεσάνυχτα στο αεροδρόμιο του Ταλίν από όπου θα πάρουμε την απευθείας πτήση επιστροφής προς την Αθήνα.

* Κόστος εκδρομής 120€ min. συμμετοχή 10 ατόμων και απαραίτητη προκράτηση από Ελλάδα (μεταφορές από/προς λιμάνια, εισιτήρια πλοίων, ξενάγηση).

8η μέραΤαλίν – Αθήνα

Άφιξη νωρίς το πρωί στην Αθήνα.

 

Σημειώσεις:

Η ροή του προγράμματος ενδέχεται να διαφοροποιηθεί χωρίς να παραλείπεται κάτι. Παιδί έως 12 ετών στο ίδιο δωμάτιο με δύο (2) γονείς = -150€.
Χάρτης
Φωτογραφίες

Προχωρήστε την Κράτηση