el +30 210 42 26 231 info@travelspot.gr

ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ – ΟΔΗΣΣΟΣ

0
Τιμή
Από475€
Τιμή
Από475€
Full Name*
Email Address*
Travel Date*
Your Enquiry*
Person*
* Συμφωνώ με τους Όρους χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου.
Αποδεχτείτε όλους τους όρους και προϋποθέσεις προτού προχωρήσετε στο επόμενο βήμα
Αποθήκευση στην λίστα επιθυμητών

Η προσθήκη στοιχείου στη λίστα επιθυμιών απαιτεί λογαριασμό

2179
9 Ημέρες
Διαθεσιμότητα: 12/07, 26/07, 09/08, 16/08, 23/08
Αθήνα
Βουκουρέστι
Ελάχιστη ηλικία: 2+
Λεπτομέριες Εκδρομής

9 ημέρες, Βουκουρέστι – Οδυσσός – Κωστάντζα – Βάρνα – Μεσήμβρια.

Τοποθεσία αναχώρησης & επιστροφής

Συγκέντρωση στα γραφεία του Zorpidis Travel Service.

Ημέρα αναχώρησης

12/07, 26/07, 09/08, 16/08, 23/08

Περιλαμβάνονται

  • 8 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο της επιλογής σας - όπως αυτό αναφέρεται στον τιμοκατάλογο.
  • Πρόγευμα & τρία (3) δείπνα στο χώρο του ξενοδοχείου καθημερινά (εκτος Θεσσαλονίκης).
  • Μετακινήσεις, ξεναγήσεις & εκδρομές με πολυτελή λεωφορεία, σύμφωνα με το παραπάνω πρόγραμμα.
  • Έλληνας έμπειρος συνοδός-αρχηγός του γραφείου μας καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδρομής.
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης & ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης.

Δεν περιλαμβάνονται

  • Φιλοδωρήματα, αχθοφορικά.
  • Είσοδοι σε μουσεία, κάστρα & αρχαιολογικούς χώρους
  • Οτιδήποτε δεν αναφέρεται στα περιλαμβάνονται
Δρομολόγιο

1η ημέραΑθήνα - Θεσσαλονίκη

Συγκέντρωση στα γραφεία μας και αναχώρηση. Πρώτη στάση για καφέ στα Καμένα Βούρλα και συνεχίζουμε για να κάνουμε την δεύτερη στάση μας στο ύψος του Βόλου. Το απόγευμα άφιξη στην όμορφη Θεσσαλονίκη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και χρόνος ελεύθερος για μια πρώτη γνωριμία με την νύφη του Θερμαϊκού. Διανυκτέρευση.

2η ημέραΘεσσαλονίκη – Βουκουρέστι

Συγκέντρωση νωρίς το πρωί και αναχώρηση για τα Ελληνοβουλγαρικά σύνορα. Διασχίζοντας μια όμορφη φυσική διαδρομή στις ήπιες πλαγιές , συνεχίσουμε τη διαδρομή μας για τη Ρουμανία και θα φτάσουμε στο Βουκουρέστι . Άφιξη στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση στα δωμάτια. Μια πρώτη γνωριμία με την πόλη με τη βοήθεια του αρχηγού μας. Δείπνο.

3η ημέραΒουκουρέστι

Πρόγευμα. Ακολουθεί ξενάγηση της πόλης που ονομάζεται και ¨Παρίσι των Βαλκανίων¨. Θα δούμε την Αψίδα του Θριάμβου, το σπίτι του λαού και Παλάτι της Βουλής(παλάτι του Τσαουσέσκου το μεγαλύτερο κτίριο της Ευρώπης), την Στρατιωτική ακαδημία με την ανάγλυφη ιστορία της Ρουμανίας, το πρώτο Πανεπιστήμιο του Βουκουρεστίου, (κτίριο του 19ου αιώνα), την Ελληνική Εκκλησία, το Ορθόδοξο Πατριαρχείο της Ρουμανίας, την Ρωμαϊκή πλατεία, το Μέγαρο του Πρωθυπουργού, το Προεδρικό Μέγαρο, την όπερα ΜΟΥΣΙΚΗΣ, το Εθνικό Θέατρο, και άλλα αξιοθέατα που εντυπωσιάζουν. Συνεχίζουμε με τη επίσκεψη στο “ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ“ , μία μοναδική γεωγραφική Εθνολογική-λαογραφική έκθεση της Ρουμάνικης ζωής, με τα 300 περίπου ξύλινα σπιτάκια και αγροικίες σε φυσικό μέγεθος που συγκεντρώθηκαν εκεί το 1936. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο, διανυκτέρευση .

4η ημέραΒουκουρέστι - Οδησσός

Πρόγευμα & στην συνέχεια θα αναχωρήσουμε για την Οδησσό. Μετά τη διέλευση των συνόρων Ρουμανίας – Μολδαβίας -Ουκρανίας φθάνουμε σ το μεγάλο, ιστορικό λιμάνι της Ουκρανίας στη Μαύρη Θάλασσα . Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Χρόνος ελεύθερος για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη, με τη βοήθεια του αρχηγού μας όπου θα περιπλανηθούμε στην περίφημη French Boulevard. Δείπνο.

5η ημέραΟδησσός – ξενάγηση πόλης

Πρόγευμα & αναχώρηση για ξενάγηση της πόλης όπου θα δούμε μεταξύ άλλων το κτίριο της Όπερας, το μνημείο Πούσκιν, τα Σκαλιά Ποτέμκιν, το σπίτι της Φιλικής Εταιρίας και την Παλιά Πόλη. Τα εντυπωσιακά κτίρια σχεδιάστηκαν από μεγάλους αρχιτέκτονες που εργάστηκαν πριν σε μεγάλα αστικά κέντρα όπως η Βιέννη, η Βουδαπέστη και η Δρέσδη. Η ακμάζουσα αστική τάξη του 18ου και 19ου αιώνα φρόντισε να δώσει την πρέπουσα μεγαλοπρέπεια στο μεγάλο λιμάνι της Μαύρης θάλασσας. Στην εικόνα της πόλης συνέβαλε ο κοσμοπολίτικος χαρακτήρας και η πολυεθνικότητα του πληθυσμού που διατηρείται μέχρι σήμερα. Επίσκεψη του μουσείου λογοτεχνίας της πόλης και ελεύθερος χρόνος στο ιστορικό κέντρο της. Δείπνο.

6η ημέραΟδησσός

Πρόγευμα. Η γνωριμία μας με την παραθαλάσσια περιοχή και το λιμάνι της Οδησσού, όπου θα δούμε το μνημείο του «Χρυσού Παιδιού», την εκκλησία του Αγ. Νικολάου και το θέρετρο Αρκαδία. Συνεχίζουμε με το Αρχαιολογικό Μουσείο το οποίο ιδρύθηκε το 1875 και ήταν το πρώτο μουσείο του είδους του σε ολόκληρη την πρώην Ρώσικη Αυτοκρατορία. Η περιήγηση θα ολοκληρωθεί με επίσκεψη στις κατακόμβες οι οποίες είναι τεχνητοί υπόγειοι λαβύρινθοι που δημιουργήθηκαν από τους πρώτους ιδρυτές της Οδησσού περίπου πριν από δύο αιώνες και με την πανοραμική.

7η ημέραΟδησσός – Κωστάντζα - Βάρνα.

Πρόγευμα & αναχώρηση για τη Βάρνα. Διερχόμενοι από τα σύνορα Ουκρανίας Ρουμανίας θα επισκεφτούμε την Κωστάντζα και θα συνεχίσουμε τη διαδρομή μας για το μεγαλύτερο λιμάνι και την τρίτη μεγαλύτερη πόλη της Βουλγαρίας. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Το βράδυ γνωριμία με την πόλη με τη βοήθεια του αρχηγού μας. Δείπνο, διανυκτέρευση.

8η ημέραΒάρνα – Μεσήμβρια - Θεσσαλονίκη

Πρόγευμα & θα ξεκινούμε με σύντομη περιήγηση της Βάρνας. Στην περιήγηση μας, ενδεικτικά, θα δούμε τη Μητρόπολη και τον πανέμορφο πεζόδρομό με την όπερα και τα πάρα πολλά μαγαζιά. Στη συνέχεια θα κατευθυνθούμε στη Μεσήμβρια (Νεσέμπαρ) το Μαργαριτάρι της Μαύρης Θάλασσας που βρίσκεται σε μια βραχώδη χερσόνησο, παλιότερα νησί, που ενώνεται με μια λωρίδα γης με τη στεριά. Τα αρχαιολογικά ερείπια της πόλης χρονολογούνται κυρίως από την Ελληνιστική περίοδο και περιλαμβάνουν την ακρόπολη, έναν ναό του Απόλλωνα, την αρχαία αγορά και ένα τμήμα των αρχαίων θρακικών τειχών. Συνεχίζοντας μέσω Σόφιας και Προμαχώνα επιστρέφουμε στην Θεσσαλονίκη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

9η ημέραΘεσσαλονίκη - Αθήνα

Πρωινό και αναχώρηση στις 10.00. Με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και γεμάτοι αναμνήσεις, αργά το απόγευμα άφιξη στην Αθήνα στο σημείο από όπου ξεκίνησε το όμορφο αυτό ταξίδι.

Βουκουρέστι - Οδησσός 9ημ.
Εκδρομικό Πακέτο

Σημαντική Σημείωση:
Για το συγκεκριμένο ταξίδι είναι απαραίτητο διαβατήριο με ισχύ τουλάχιστον ακόμη έξι (6) μήνες από την ημερομηνία επιστροφής.

Ξενοδοχείο

4*

Διατροφή
Smart Price
Κανονική Τιμή

475€

Παιδί 2-12

290€

Επιβ. Μονόκ.

230€

Χάρτης

Φωτογραφίες

Προχωρήστε την Κράτηση