en +30 210 42 26 231 info@travelspot.gr

Jet2: Αντέδρασε άμεσα, ξεκίνησε πωλήσεις για Βαλεαρίδες, Μαδέρα και Μάλτα | Ξεκινούν 1η Ιουλίου οι πτήσεις

Η Jet2 προχώρησε άμεσα στην πώληση θέσεων πτήσεων και πακέτων διακοπών στην Ίμπιζα, τη Μαγιόρκα, τη Μενόρκα, τη Μαδέρα και τη Μάλτα, από την 1η Ιουλίου, μετά τις χθεσινές προσθήκες στην πράσινη λίστα για διεθνή ταξίδια.

Οι προορισμοί αυτοί ήταν μεταξύ των προσθηκών στην πράσινη λίστα μαζί με ορισμένα νησιά της Καραϊβικής και Βρετανικά Υπερπόντια Εδάφη, από τις 4 π.μ. την ερχόμενη Τετάρτη.

Ο δεύτερος μεγαλύτερος ταξιδιωτικός πράκτορας του Ηνωμένου Βασιλείου, ο οποίος ξεκίνησε ξανά τις δραστηριότητές του στο Τζέρσεϋ σήμερα, πρόσθεσε 70 επιπλέον πτήσεις.

Ωστόσο, ο αερομεταφορέας ανέστειλε περαιτέρω την επανάληψη του προγράμματος της Τουρκίας έως τις 22 Ιουλίου, επειδή η χώρα παραμένει στον κόκκινο κατάλογο της κυβέρνησης. Αυτή η απόφαση παραμένει «υπό εξέταση», δήλωσε η Jet2.

Μια ενημέρωση σχετικά με τους πορτοκαλί προορισμούς θα δοθεί στους πελάτες «εν ευθέτω χρόνω», πρόσθεσε η εταιρεία. Αυτό ακολουθεί την επιβεβαίωση από τον υπουργό Μεταφορών Grant Shapps χθες το απόγευμα ότι τα ταξίδια από πορτοκαλί χώρες στο Ηνωμένο Βασίλειο θα γίνονται χωρίς καραντίνα «αργότερα το καλοκαίρι» .

Ο διευθύνων σύμβουλος της Jet2 Steve Heapy είπε: «Η χθεσινή ανακοίνωση είναι ένα καθυστερημένο αλλά ευπρόσδεκτο βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση. Φανταστικά νέα για παραθεριστές στο Ηνωμένο Βασίλειο που θα μπορέσουν τελικά να κάνουν διακοπές”. Και πρόσθεσε: «Προτρέπουμε την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου να παραμείνει πιστή στα λόγια της και να ακολουθήσει τα επιστημονικά στοιχεία όταν πρόκειται για τη λήψη αποφάσεων σχετικά με τα διεθνή ταξίδια, οπότε η χθεσινή ανακοίνωση είναι ένα καθυστερημένο αλλά ευπρόσδεκτο βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση. Πιστεύουμε ότι θα πρέπει να προστεθούν και άλλοι προορισμοί στην πράσινη λίστα, ωστόσο αυτό αποδεικνύει ότι η κυβέρνηση έχει δεσμευτεί σταθερά να ανοίξει ξανά τα διεθνή ταξίδια και επιδοκιμάζουμε αυτήν την προσέγγιση”.

adv

Και κατέληξε: «Αυτά είναι φανταστικά νέα για τους πελάτες μας που δεν θέλουν παρά να ξεφύγουν για τις πολυπόθητες διακοπές. Τώρα που έχουμε κάποια σαφήνεια σχετικά με το πού μπορούμε να πετάξουμε, η εστίασή μας είναι να προετοιμάσουμε τα πάντα για την επανεκκίνηση των διεθνών πτήσεων και των διακοπών μας από την 1η Ιουλίου. Ξέρω ότι η ανακοίνωση έστειλε ένα κύμα ενθουσιασμού μέσα από την επιχείρησή μας. Οι συνάδελφοί μας εργάστηκαν τόσο σκληρά για να φροντίσουν τους πελάτες καθ ‘ όλη τη διάρκεια της πανδημίας και ξέρω πόσο ανυπομονούν να καλωσορίσουν τους πελάτες για τις διακοπές τους”.

Ο Heapy ανέφερε «τεράστια ζήτηση» για πτήσεις και πακέτα διακοπών με προστασία Atol, προσθέτοντας: «Γνωρίζουμε ότι οι πελάτες θα συρρέουν για να κάνουν κράτηση για διακοπές σε Ίμπιζα, Μαγιόρκα, Μενόρκα, Μάλτα και Μαδέρα. Οι παραθεριστές του Ηνωμένου Βασιλείου κοίταξαν με φθόνο καθώς άνοιξαν άλλες χώρες σε όλη την Ευρώπη. Είναι τελικά η σειρά τους να ξεφύγουν για τις πολύτιμες διακοπές τους στον ήλιο και δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ενθουσιασμένοι που θα τους πάρουμε μακριάταξιδέψουμε», είπε.

Μια νέα πτήση προς τη Μάλτα από το Stansted, είναι μεταξύ των προσθηκών στις; πτήσεις της Jet2.

The post Jet2: Αντέδρασε άμεσα, ξεκίνησε πωλήσεις για Βαλεαρίδες, Μαδέρα και Μάλτα | Ξεκινούν 1η Ιουλίου οι πτήσεις appeared first on ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ money-tourism.gr.

guided tours

blank

Idyllic Aegean – 3 Nights

island hopping

7 nights Aegean Island Hopping

Santorini

4ήμερη αεροπορική εκδρομή στη Σαντορίνη για την περίοδο του Πάσχα

blank

Αγ. Πνεύματος σε Ναύπλιο – Τολό – Μυκήνες