en +30 210 42 26 231 info@travelspot.gr

SANITEC: Η κλασσική οµορφιά του ξύλου

Τα νέα µοντέλα επίπλων µπάνιου της SANITEC ABEE µεταµορφώνουν ένα απρόσωπο ξενοδοχειακό µπάνιο σε ένα χώρο ζεστό και σικ όπου σώµα και πνεύµα µπορεί να χαλαρώσει και να απολαύσει στιγµές ευεξίας και γαλήνης. Προσαρµοσµένα απόλυτα στις απαιτήσεις του κάθε χώρου ξεχωριστά, τα επιµέρους µοντέλα επίπλων, σε ανοιχτές ή σκούρες αποχρώσεις του ξύλου, διακρίνονται για την αισθητική αρτιότητα και την εργονοµία τους.
Eιδικά προορισμένα για ξενοδοχειακή χρήση, τα έπιπλα XENIA και οι νιπτήρες της SANITEC ξεχωρίζουν για το σύγχρονο μινιμαλιστικό τους στυλ, την κατασκευαστική τους υπεροχή σε θέματα μεγάλης αντοχής σε σκληρά καθαριστικά και συχνή χρήση τους και την ευελιξία παραγωγής και τοποθέτησής τους.
Η σειρά “MONOBLOC” νιπτήρων μπάνιου αγαπήθηκε αμέσως από τους επαγγελματίες της φιλοξενίας και τοποθετήθηκε σε μια πλειάδα ξενοδοχείων, συγκροτημάτων, καταλυμάτων, σε δωμάτια και κοινόχρηστους χώρους υγιεινής.
Οι νιπτήρες διαθέτουν σκληρό, συμπαγές σώμα, λεία επιφάνεια και παράγονται σε πλειάδα μοντέρνων χρωμάτων, όπως λευκό, διάφορες αποχρώσεις γρανίτη & μεταλλικά ορυκτά χρώματα, τα οποία μένουν αμετάβλητα στον χρόνο.
Το κάθε μοντέλο έχει σχεδιαστεί σε ένα αρχικό μέγιστο μήκος, το οποίο μπορεί να κοπεί σε όποια διάσταση υποδείξει ο πελάτης, ακόμη και σε «φάλτσο». Ο κάθε νιπτήρας παράγεται και κόβεται ξεχωριστά στην επιθυμητή  διάσταση ενώ υπάρχει η δυνατότητα «μετατόπισης» της γούρνας.
Μπορούν να κατασκευαστούν ως μονοκόμματοι πάγκοι ή ράφια, καλύπτοντας κάθε χρηστική ανάγκη του ξενοδοχείου. Τα ειδικά επιλεγμένα συστατικά της κατασκευής τους, προσδίδουν μεγάλες αντοχές σε αντίξοες συνθήκες, όπως στη χρήση χημικών απορρυπαντικών και απολυμαντικών  καθώς και σε ισχυρές πηγές θερμότητας (όπως π.χ. καύση τσιγάρων κ.ά).
Υπάρχει δυνατότητα τοπικής επιδιόρθωσης σε περίπτωση μικροζημιών ή χαράξεων. Η τοποθέτησή τους είναι απλή και γρήγορη και συνοδεύονται από σετ αποχέτευσης.
H SANITEC A.B.E.E. μία από τις ηγέτιδες βιομηχανίες ειδών υγιεινής στην Ελλάδα, έχοντας εμπειρία άνω των τριών δεκαετιών στον χώρο, διαθέτει στην αγορά ευρεία ποικιλία ειδών υγιεινής, προϊόντα για το μπάνιο και την κουζίνα. Εξοπλίζει ένα μεγάλο αριθμό ξενοδοχειακών μονάδων & ξενώνων με νιπτήρες Monobloc, έπιπλα μπάνιου, νεροχύτες, είδη υγιεινής, μπανιέρες, υδρομασάζ, ντουζιέρες και καμπίνες ντους.
Ακολουθεί πάντα αυστηρή διαδικασία αξιολόγησης των πρώτων υλών που χρησιμοποιεί, τις οποίες επιλέγει και εισάγει από τις καλύτερες Ευρωπαϊκές και Αμερικανικές εταιρίες. Όλα τα προϊόντα “SANITEC” είναι εξαιρετικής ποιότητας, καλύπτονται από επίσημες εγγυήσεις και φέρουν τη σφραγίδα ποιότητας CE σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα, καθώς και πολλές άλλες με διεθνείς πιστοποιήσεις.
Η εταιρία έχει ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 4000 τ.μ. στην Θεσσαλονίκη, με χώρους βιομηχανικής παραγωγής νεροχυτών κουζίνας & μπανιερών, αποθήκες & χώρους διανομής, εκθετήρια & γραφεία διοίκησης.
Η εμπορική της δραστηριότητα δεν περιορίζεται εντός των ελληνικών συνόρων αλλά επεκτείνεται σε όλα τα Βαλκάνια και πολλές Ευρωπαϊκές και Ασιατικές χώρες.

Post Views:
2

Source: money-tourism.gr

Original article: SANITEC: Η κλασσική οµορφιά του ξύλου.