en +30 210 42 26 231 info@travelspot.gr

TUI UK: Ακυρώσεις πτήσεων για πολλούς προορισμούς έως 21 Ιουλίου | Ποιοί είναι στην Ελλάδα

Νέες ακυρώσεις πτήσεων σε πολλούς προορισμού, μεταξύ των οποίων και στην Ελλάδα, ανακοίνωσε η TUI Ηνωμένου Βασιλείου και Ιρλανδίας, μέχρι τις 21 Ιουλίου, λόγω των περιοριστικών μέτρων Covid.
Ειδικά στην Ελλάδα, οι προορισμοί στους οποίους ακυρώνονται οι πτήσεις, είναι οι εξής:

Χαλκιδική
Κεφαλονιά
Πρέβεζα
Σάμος
Σαντορίνη
Σκιάθος
Θάσος
Κρήτη (Χανιά)

Τι λέει η εταιρία
Σε μήνυμά της η εταιρία αναφέρει τα εξής:
“Θέλουμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας ευελιξία και επιλογές αυτό το Καλοκαίρι, οπότε όπου τα σύνορα είναι ανοιχτά και οι συμβουλές του FCDO επιτρέπουν τα ταξίδια, θα λειτουργήσουμε σε αυτούς τους προορισμούς όπως έχει προγραμματιστεί (σ.σ. μεταξύ των οποίων και 5 ελληνικά νησιά, Ρόδος, Κως, Ζάκυνθος, Κέρκυρα και Κρήτη).
Εξετάζουμε συνεχώς το πρόγραμμα διακοπών και τις ακυρώσεις σύμφωνα με τις κυβερνητικές ενημερώσεις κάθε τρεις εβδομάδες, ενώ η επόμενη ενημέρωση αναμένεται στις 15 Ιουλίου.
Με όλους τους πελάτες θα επικοινωνήσουμε το συντομότερο δυνατόν, εάν υπάρξει αλλαγή στην κράτησή τους.
Λόγω της συνεχιζόμενης αβεβαιότητας γύρω από τα ταξίδια, έχουμε δυστυχώς έπρεπε να ακυρώσει όλες τις πτήσεις και τα πακέτα διακοπών, στους παρακάτω προορισμούς:
Μέχρι και 21 Ιούλη:ΑρούμπαΒουλγαρίαΠράσινο ΑκρωτήριοΚόστα ΡίκαΚροατίαΚύπροςΔομινικανή ΔημοκρατίαΑίγυπτοςΕλλάδα – Χαλκιδική, Κεφαλονιά, Πρέβεζα, Σάμος, Σαντορίνη, Σκιάθος, Θάσος, Κρήτη (Χανιά)ΙταλίαΤζαμάικαΙσπανία – Ηπειρωτική χώρα, Λα ΠάλμαΜεξικόΜαρόκοΤυνησίαΤουρκίαΌλοι οι προορισμοί TUI Lakes & Mountains
Έπρεπε επίσης να ακυρώσουμε όλες τις διακοπές που περιλαμβάνουν εκτός TUI πτήσεις προς Καναδά, Ινδία, Ινδονησία, Κένυα, Μαλδίβες, Μαυρίκιος, Σεϋχέλλες, Σρι Λάνκα, Τανζανία, Ταϊλάνδη, Τομπάγκο, ΗΑΕ και ΗΠΑ έως τις 21 Ιουλίου.
adv
Σε όλους τους πελάτες που επηρεάζονται από αυτές τις ακυρώσεις θα επικοινωνήσουμε απευθείας και θα μπορούν να ζητήσουν πλήρη επιστροφή χρημάτων σε μετρητά ή να αλλάξουν σε μεταγενέστερη ημερομηνία ή εναλλακτική ημερομηνία και να λάβουν κίνητρο κράτησης.
Εάν χρειαστεί να ακυρώσουμε τυχόν μελλοντικές διακοπές λόγω νεότερης κυβερνητικής καθοδήγησης ή ως αποτέλεσμα του ελέγχου των προγραμμάτων διακοπών μας, θα επικοινωνήσουμε απευθείας και θα επιδιώξουμε να ενημερώσουμε τους πελάτες τουλάχιστον 7 ημέρες πριν.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους πελάτες μας για την κατανόησή τους αυτή τη στιγμή”.
Τι λέει για Ισπανία
Για την Ισπανία, η εταιρία αναφέρει: “Γνωρίζουμε ότι η ισπανική κυβέρνηση έχει ανακοινώσει ανανεωμένες προϋποθέσεις εισόδου για αφίξεις από το Ηνωμένο Βασίλειο για τις Βαλεαρίδες και τις Καναρίους Νήσους. Λειτουργούμε διακοπές στις Βαλεαρίδες και τις Καναρίους Νήσους για πελάτες που πληρούν τα κριτήρια.
Από την 1η Ιουλίου (εκτιμώμενη ημερομηνία εφαρμογής) όλοι οι επισκέπτες των Βαλεαρίδων και των Καναρίων Νήσων πρέπει να εμβολιαστούν πλήρως (ή να είχαν τον δεύτερο εμβολιασμό τους τουλάχιστον 14 ημέρες πριν από την ημερομηνία ταξιδιού τους) ή να έχουν αρνητικό τεστ PCR πριν από την αναχώρηση και εντός 48 ωρών της ώρας άφιξης της πτήσης τους.
Τα παιδιά ηλικίας 11 ετών και κάτω εξαιρούνται από τις απαιτήσεις δοκιμής PCR και εμβολιασμού.
Με όλους τους πελάτες με υπάρχουσες κρατήσεις που αναχωρούν έως και στις 4 Ιουλίου θα επικοινωνήσουμε για να συζητήσουμε τις επιλογές τους εάν δεν πληρούν τα κριτήρια.
Για τις πιο ενημερωμένες ταξιδιωτικές πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένων των απαιτήσεων εισαγωγής και δοκιμών, καθώς και τις τελευταίες συμβουλές FCDO Travel, επισκεφτείτε το κέντρο COVID.
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δοκιμές μπορείτε να βρείτε εδώ.
Σημειώστε ότι δεν υπήρξε καμία αλλαγή στις απαιτήσεις επανεισόδου στο Ηνωμένο Βασίλειο στο σύστημα φωτεινού σηματοδότη.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους πελάτες μας για την κατανόησή τους αυτή τη στιγμή”.

Post Views:
407

Source: money-tourism.gr

Original article: TUI UK: Ακυρώσεις πτήσεων για πολλούς προορισμούς έως 21 Ιουλίου | Ποιοί είναι στην Ελλάδα.