el +30 210 42 26 231 info@travelspot.gr

Ιταλία Νάπολι Πομπηία Κάπρι Ρώμη

0
Τιμή
Από550€
Τιμή
Από550€
Η περιήγηση δεν είναι ακόμη διαθέσιμη.

Προχωρήστε την Κράτηση

Αποθήκευση στην λίστα επιθυμητών

Η προσθήκη στοιχείου στη λίστα επιθυμιών απαιτεί λογαριασμό

425
Διαθεσιμότητα: 03/06/2022
Αθήνα - Πάτρα
Μπάρι
Λεπτομέρειες

7ήμερη εκδρομή

Αναχωρήσεις: 03/06/2022
Τιμή συμμετοχής κατ άτομο: 550€
Διαφορά Μονόκλινου: 120 ευρώ

Τοποθεσία αναχώρησης και επιστροφής

Αθήνα, Φιλελλήνων 3 Σύνταγμα.

Αναχώρηση για Ελλάδα από ΜΠΑΡΙ ή ΑΝΚΟΝΑ.

Ώρα αναχώρησης

3 ώρες πριν την αναχώρηση

Η τιμή περιλαμβάνει

  • Πολυτελές πούλμαν για όλη την διαδρομή
  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Πάτρα-Μπάρι και Μπάρι-Πάτρα (Τετράκλινες εσωτερικές καμπίνες)
  • Έμπειρος αρχηγός του γραφείου μας
  • Ξενοδοχεία 3* και 4* αστέρων με μπουφέ πρωινό Band B hotel Roma and Napoli Ibis Styles
  • hotel Roma and Napoli – Τα κεντρικά στις αντίστοιχες πόλεις
  • Ημιδιατροφή (4δείπνα ή γεύματα)
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Φ.Π.Α.

Η τιμή δεν περιλαμβάνει

Δρομολόγιο

1η Μέρα: 3/6 ΠαρασκευήΑΘΗΝΑ, ΠΑΤΡΑ ΕΝ ΠΛΩ (220 ΧΛΜ)

Συγκέντρωση στα γραφεία μας Φιλελλήνων 3 στο Σύνταγμα και ώρα 11.00 το πρωί ,επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για Πάτρα με στάσεις καθοδόν για καφέ. Άφιξη στην Πάτρα, επιβίβαση στο πλοίο, τακτοποίηση στις καμπίνες και απόπλους στις 17.30μ.μ για Μπάρι. Διανυκτέρευση εν πλω.

2η Μέρα: 4/6 ΣαββάτοΜΠΑΡΙ , ΜΑΤΕΡΑ, ΠΟΜΠΗΙΑ, ΝΑΠΟΛΗ

Άφιξη στο Μπάρι στις 09.20πμ και αναχώρηση για την Ματέρα. Στην Ματέρα πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης το 2019 και στην γύρω περιοχή ανακαλύπτουμε μια Καππαδοκία της Δύσης. Οι υπόσκαφες εκκλησίες, οι σκαμμένες κατοικίες, τα εργαστήρια, οι στάβλοι, οι αποταμιευτήρες νερού, οι στέρνες για τον μούστο, αποτελούν μια από κληρονομίες της βυζαντινής δύσης και προστατεύονται από την UNESCO. Αναχώρηση τον αρχαιολογικό χώρο της Πομπηίας. Η περιήγηση στην νεκρή πόλη που έμεινε άθικτη κάτω από την λάβα του Βεζούβιου που εξεράγη το 79μ.χ πραγματικά θα σας συναρπάσει .Θα δούμε το περιμετρικό τείχος ,το Φόρουμ ,το ναό του Απόλλωνα και της Αρτέμιδος, την πόλη του Νέρωνα κ.α. Συνεχίζουμε ένα πρώτο σύντομο πέρασμα από την πόλη της Νάπολης όπου βρίσκεται το καστέλο Νουόβο ,το θέατρο Σαν Κάρλο και τα βασιλικά ανάκτορα. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

3η Μέρα: 5/6 ΚυριακήΝΑΠΟΛΗ

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για περιήγηση στην Νάπολη. Θα δούμε τα αξιοθέατα της πόλης, το Αρχαιολογικό Μουσείο που κατέχει μία από τις καλύτερες συλλογές αρχαιοτήτων παγκοσμίως, πολλές από τις οποίες έφεραν εδώ από τις πρώτες ανασκαφές της Πομπηίας , το καθεδρικό ναό που χρονολογείται από τον 13ο αιώνα, τη Μονή και Μουσείο του Σαν Μαρτίνο, της κατακόμβες του San Gennaro του δεύτερου αιώνα, που όπως και οι ρωμαϊκές κατακόμβες, είναι ένας λαβύρινθος διαδρόμων και επιτύμβιων θαλάμων, την  συνοικία Santa Lucia με τα στενά γραφικά πολύβουα δρομάκια, το μοναστήρι της Sant Chiara, το βασιλικό παλάτι. Ελεύθερος χρόνος το απόγευμα. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

4η Μέρα 6/6 ΔευτέραΡΩΜΗ – ΚΑΠΡΙ

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση με πλοιάριο για το κοσμοπολίτικο Κάπρι. Άφιξη στο λιμάνι , απ όπου θα με τον οδοντωτό σιδηρόδρομο, ανεβαίνουμε στην πόλη του Κάπρι. Το Κάπρι γνωστό θέρετρο των Ρωμαίων αυτοκρατόρων, στις μέρες μας είναι το πιο κοσμοπολίτικο νησί του Τυρρηνικού πελάγους, με τα γραφικά σοκάκια πανοραμικά καφέ με θέα στον κόλπο. Άφιξη και περιήγηση στην πόλη της Ρώμης με την πληθώρα των αρχοντικών και μνημείων .θα δούμε το Κολοσσαίο ,την αψίδα του Θριάμβου ,τα φόρουμ του Αυγούστου ,του Καίσαρα και του Ιουστινιανού ,την πιάτσα Βενέτσια ,τον λόφο του Καπιτωλίου με τον ανδριάντα του Μάρκου Αυρήλιου ,το μέγαρο του Μουσολίνι και την βασιλική του Αγίου Πέτρου στο Βατικανό .Απόγευμα ελεύθερο .Όσοι το επιθυμείτε μπορείτε ατομικά να επισκεφτείτε τα μουσεία του Βατικανού όπου βρίσκονται μεταξύ άλλων οι αίθουσες των γλυπτών ,των χαλιών ,των παπύρων και των αυτοκρατόρων και τη διάσημη Καπέλα Σιστίνα με τις τοιχογραφίες του Ραφαήλ και του Μιχαήλ Αγγέλου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

5η Μέρα: 7/6 ΤρίτηΡΩΜΗ

Πρωινό στο ξενοδοχείο. Αναχώρηση για την περιήγηση στην Βίλα Μποργκέζε.Η Βίλα Μποργκέζε (Villa Borghese) είναι ένα από τα μεγαλύτερα δημόσια πάρκα της Ρώμης. Προσφέρει ένα ευχάριστο καταφύγιο από τους έντονους ρυθμούς στους δρόμους της πόλης. Το πάρκο διαθέτει μια λίμνη, ναούς, σιντριβάνια, αγάλματα και διάφορα μουσεία. Καλύπτει περίπου 80 εκτάρια και χαρακτηρίζετε από μεγάλους σκιερούς δρόμους, διάφορους ναούς, Μουσεία, όμορφα σιντριβάνια και πολλά αγάλματα. Στο πάρκο στεγάζεται επίσης η Εθνική Πινακοθήκη Μοντέρνας Τέχνης – Galleria Nazionale d’Arte Moderna με γλυπτά και πίνακες των Σεζάν, Ροντέν, Βαν Γκογκ, Μονέ και άλλων. Το τρίτο μουσείο είναι η Βίλα Τζούλια Villa Giulia όπου παρουσιάζονται συλλογές από αρχαία Ετρουσκικά χειροποίητα αντικείμενα. Επίσης μέσα στο πάρκο θα βρείτε και το Βιοπάρκο της Ρώμης και ζωολογικό κήπο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

6η Μέρα : 8/6 ΤετάρτηΡΩΜΗ – ΜΠΑΡΙ

Πρωινό και αναχώρηση για το Μπάρι.Αν υπάρχει χρόνος θα επισκοπηθούμε το ζωολογικό πάρκο Zoosafari. Eπιβίβαση στο πλοίο, τακτοποίηση στις καμπίνες και αναχώρηση για Πάτρα.Διανυκτέρευση εν πλω.

7η Μέρα: 9/6 ΠέμπτηΠΑΤΡΑ , ΑΘΗΝΑ (220 ΧΛΜ

Άφιξη στο λιμάνι της Πάτρας και επιστροφή στην Αθήνα.

Χάρτης
φωτογραφίες

Προχωρήστε την Κράτηση