el +30 210 42 26 231 info@travelspot.gr

Αεροπορική 4 ήμερη Εκδρομή Στην Κωνσταντινούπολη 

0
Τιμή
Από385€
Τιμή
Από385€
Full Name*
Email Address*
Travel Date*
Your Enquiry*
Person*
* Συμφωνώ με τους Όρους χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου.
Αποδεχτείτε όλους τους όρους και προϋποθέσεις προτού προχωρήσετε στο επόμενο βήμα
Αποθήκευση στην λίστα επιθυμητών

Η προσθήκη στοιχείου στη λίστα επιθυμιών απαιτεί λογαριασμό

188
Διαθεσιμότητα: 7/5, 21/5, 28/5
Αθήνα
Κωνσταντινούπολη
Λεπτομέρειες

Ξενοδοχείο: 4 αστέρων στην πλατεία του Τακσίμ

 Αναχωρήσεις : 7/5, 21/5, 28/5, 11/6, 2/7, 9/7, 16/7, 23/7, 30/7, 6/8, 13/8, 27/8, 10/9, 17/9, 24/9,8/10, 25/10 ,28/10, 12/11, 26/11, 22/12 , 29/12,

2023: 3/1/23

Τιμή συμμετοχής: 385 ευρώ  συν  110   ευρώ οι  φόροι αεροδρομίου σε  ξενοδοχείο 4 αστέρων κεντρικό, στην Πλατεία Τακσίμ

Διαφορά  μονόκλινου: 90 ευρώ

Τοποθεσία αναχώρησης και επιστροφής

Αθήνα, Φιλελλήνων 3 Σύνταγμα 

Ώρα αναχώρησης

3 ώρες πριν την αναχώρηση

Η τιμή περιλαμβάνει

 • Όλες τις μετακινήσεις με πολυτελή υπερυψωμένα κλιματιζόμενα πούλμαν
 • Τρεις διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο στην Κων/πολη με μπουφέ πρωινό
 • Τρία γεύματα στην Κων/πολη
 • 4* ξενοδοχείο στην πλατεία Ταξίμ
 • Περιηγήσεις – ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα
 • Τοπικός διπλωματούχος Ελληνόφωνος ξεναγός-
 • Ταξιδιωτική ασφάλεια και ασφάλεια Αστικής Επαγγελματικής ευθύνης
 • Ξενοδοχείο : 4 αστέρων στην πλατεία του Τακσίμ

Η τιμή δεν περιλαμβάνει

 • Εισόδους μουσείων
 • Ποτά, φιλοδωρήματα
 • Ότι αναφέρεται ως προαιρετικό
 • Φόροι αεροδρομίων 125€
Δρομολόγιο

1η μέραΑθήνα : Κων/πολη

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος και αναχώρηση για την Κωνσταντινούπολη .Άφιξη στην Πόλη Διασχίζοντας τα Βυζαντινά τείχη του Επταπυργίου επίσκεψη στο Μπαλουκλί όπου βρίσκονται οι Τάφοι των Πατριαρχών και προσκύνημα στο Αγίασμα της Ζωοδόχου Πηγής. Στη συνέχεια θα απολαύσουμε το τσάι μας στον λόφο του Πιέρ Λοτί θαυμάζοντας την θέα που σου κόβει την ανάσα ακλουθώντας τον Γάλλο συγγραφέα που έζησε εκεί τον προηγούμενο αιώνα.
Μια αναγνωριστική βόλτα στην Πόλη και μεταφορά στο ξενοδοχείο. Τακτοποίηση στα δωμάτια. Δείπνο στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

2η ΜέραΚων/πολη

Μετά το πρωινό επίσκεψη και ξενάγηση στην θρυλική Αγία Σοφία, το Παλάτι των Σουλτάνων Τοπ Καπί, το μπλε τζαμί (Σουλτάν Αχμέτ), τον βυζαντινό ιππόδρομο όπου βρίσκεται η στήλη του Θεοδοσίου και ο χάλκινος τρίποδας των Δελφών και το Βυζαντινό Υδραγωγείο όπου σήμερα ονομάζεται Γερεμπατάν. Γεύμα σε παραδοσιακό εστιατόριο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Απόγευμα ελεύθερο. Απολαύστε ένα γλυκό στο περίφημο ζαχαροπλαστείο SARAY στον πεζόδρομο του Πέραν η δοκιμάστε μύδια τηγανητά στην Ψαραγορά BALIK PAZAR και στην Στοά Χρηστάκη, διασκεδάζοντας παρέα με τους Κωνσταντινουπολίτες και τους πλανόδιους μουσικούς. Διανυκτέρευση.

3η ΜέραΚων/πολη: Πριγκηπόνησα Χάλκη –Πρίγκηπος

Πρωινό στο ξενοδοχείο Επίσκεψη και ξενάγηση στο παλάτι του Ντολμά Μπαχτσέ. Στην συνέχεια  περνώντας την Κρεμαστή Γέφυρα του Βοσπόρου μετάβαση στα Πριγκηπόνησα, τα 4 νησιά διαμάντια, Πρώτη, Αντιγόνη, Χάλκη και Πρίγκηπο. Στη Χάλκη θα επισκεφθούμε την περίφημη θεολογική Σχολή και στην Πρίγκηπο θα θαυμάσουμε τα παλιά αρχοντικά. Ελεύθερος χρόνος για να κάνετε μια βόλτα με τις άμαξες στο νησί. Γεύμα σε τοπικό εστιατόριο στην παραλία της Πριγκίπου. Επιστροφή στην Πόλη. Απολαύστε την βόλτα σας στο Πέρα Εδώ βρίσκεται η εκκλησία της Αγίας Τριάδας πρόσφατα ανακαινισμένη – η εκκλησία της Παναγίας του Σταυροδρομίου καθώς και το πιο διάσημο χαμάμ της Πόλης το GALATASARAY HAMAM.  Σήμερα το βράδυ προτείνουμε ταβέρνα με μουσική, φολκλορικό πρόγραμμα και χορό της κοιλιάς με χανουμάκια για ατέλειωτη διασκέδαση. Διανυκτέρευση.

4η ΜέραΚων/πολη

Πρωινό και αναχώρηση από το ξενοδοχείο. Ακολουθεί επίσκεψη και προσκύνημα στο Οικουμενικό Πατριαρχείο και  την εκκλησία των Βλαχερνών όπου για πρώτη φορά εψάλλει ο Ακάθιστος ύμνος.
Προαιρετική Κρουαζιέρα στον Βόσπορο για να απολαύσουμε τα χιλιοτραγουδισμένα στενά του εν πλω . Μια μοναδικής φυσικής ομορφιάς διαδρομή διακοσμημένη  με τα υπέροχα “Γιαλί” –βίλλες στις όχθες του Βοσπόρου. Επίσκεψη για αγορές στην περίφημη Κλειστή Αγορά με τα 4.000 μαγαζιά για να κάνετε τα ψώνια σας και να απολαύσετε την πιο παραδοσιακή αγορά της ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΛΗΣ. Φορτωμένοι με γλυκές αναμνήσεις αναχωρούμε για το αεροδρόμιο και πτήση για την Αθήνα.  Άφιξη και τέλος εκδρομής

Χάρτης

Φωτογραφίες

Προχωρήστε την Κράτηση