el +30 210 42 26 231 info@travelspot.gr

ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΡΙΑ ΜΑΥΡΗΣ ΘΑΛΑΣΑΣ

0
Τιμή
Από380€
Τιμή
Από380€
Full Name*
Email Address*
Travel Date*
Your Enquiry*
Person*
* Συμφωνώ με τους Όρους χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου.
Αποδεχτείτε όλους τους όρους και προϋποθέσεις προτού προχωρήσετε στο επόμενο βήμα
Αποθήκευση στην λίστα επιθυμητών

Η προσθήκη στοιχείου στη λίστα επιθυμιών απαιτεί λογαριασμό

2302
7 Ημέρες
Διαθεσιμότητα: 22/06, 31/08, 20/07, 03/08, 14/08, 24/08
Αθήνα
Φιλιππούπολη
Ελάχιστη ηλικία: 2+
Λεπτομέριες Εκδρομής

7 ημέρες, Φιλιππούπολη – Μεσήμβρια – Αγχίαλος – Σωζόπολη – Βάρνα – Αλατζά – Πύργος (Μπουργκάς) – Σόφια.

Τοποθεσία αναχώρησης & επιστροφής

Συγκέντρωση στα γραφεία του Zorpidis Travel Service.

Ημέρα αναχώρησης

22/06, 31/08, 20/07, 03/08, 14/08, 24/08

Περιλαμβάνονται

  • 6 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4* sup - όπως αυτό αναφέρεται στον τιμοκατάλογο.
  • Ημιδιατροφή καθημερινά στο ξενοδοχείου(στη Θεσσαλονίκη πρωινό).
  • Μετακινήσεις, ξεναγήσεις & εκδρομές με πολυτελή λεωφορεία, σύμφωνα με το παραπάνω πρόγραμμα.
  • Έλληνας έμπειρος συνοδός-αρχηγός του γραφείου μας καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδρομής.
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης & ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης.

Δεν περιλαμβάνονται

  • Φιλοδωρήματα, αχθοφορικά.
  • Είσοδοι σε μουσεία, κάστρα & αρχαιολογικούς χώρους
  • Οτιδήποτε δεν αναφέρεται στα περιλαμβάνονται
Δρομολόγιο

1η ημέραΑθήνα - Θεσσαλονίκη

Συγκέντρωση στα γραφεία μας και αναχώρηση. Πρώτη στάση για καφέ στα Καμένα Βούρλα και συνεχίζουμε για να κάνουμε την δεύτερη στάση μας στο ύψος του Βόλου. Το απόγευμα άφιξη στην όμορφη Θεσσαλονίκη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και χρόνος ελεύθερος για μια πρώτη γνωριμία με την νύφη του Θερμαϊκού. Διανυκτέρευση.

2η ημέραΘεσσαλονίκη- Φιλιππούπολη - Αρχαία Μεσημβρία

Συγκέντρωση νωρίς πρωί & αναχώρηση για Προμαχώνα. Μετά από μια όμορφη διαδρομή, θα φτάσουμε και θα περιηγηθούμε στη Φιλιππούπολη που έκτισε ο Βασιλιάς Φίλιππος Β΄. Στην περιήγηση μας θα δούμε την εκκλησία των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, το σπίτι του Λαμαρτίνου, το αρχαίο θέατρο και το λαογραφικό μουσείο. Θα συνεχίσουμε το ταξίδι μας και θα φτάσουμε στην Αρχαία Μεσημβρία (Νεσέμπερ) που βρίσκετε στις Ακτές της Μαύρης Θάλασσας και αναφέρεται ως το μαργαριτάρι της Μαύρης θάλασσας. Η πόλη είναι προστατευόμενη από την Unesco και το κέντρο της πόλης διατηρεί το Βυζαντινό της χρώμα Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Το βράδυ, με τη βοήθεια του αρχηγού μας, θα περπατήσουμε στα γραφικά στενά με τα παραδοσιακά Ελληνικά σπίτια.

3η ημέραΑρχαία Μεσημβρία (Ξενάγηση) - Αγχίαλος - Σωζόπολη

Πρόγευμα στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για την ξενάγηση της πόλης. Η Αρχαία Μεσήμβρια χαρακτηρίζεται από τις πολλές εκκλησίες των Βυζαντινών αιώνων. Θα δούμε τις εκκλησίες της Αγίας Σοφίας και του Αγίου Ιωάννη, του Παντοκράτορα, τα μεσαιωνικά τείχη, το αρχαιολογικό μουσείο και θα κάνουμε περιπάτους στα όμορφα στενά με τα παραδοσιακά σπίτια με τις ψηλές εξώπορτες και τις πάμπολλες Βυζαντινές ορθόδοξες εκκλησιές. Στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε την Αγχίαλο (Πομόριε), όπου θα επισκεφτούμε το πρώην Ελληνικό μοναστήρι του Αγ. Γεωργίου, θα μάθουμε την ιστορία του, θα προσκυνήσουμε και θα κατεβούμε μέχρι την παραλία της Αγχιάλου για να γνωρίσουμε την πόλη. Συνεχίζοντας τη διαδρομή μας στη Μαύρη Θάλασσα θα φθάνουμε στην πιο παλιά αποικία των Ελλήνων στη Μαύρη Θάλασσα, την Σωζόπολη, (Αρχαία Απολλωνία). Εδώ βρίσκονται τα λείψανα του Αγίου Ιωάννη του Βαπτιστή που βρέθηκαν πρόσφατα και φυλάσσονται στην αναστηλωμένη εκκλησία των αγίων Κυρίλλου και Μεθοδίου. Το απόγευμα επιστροφή στη Αρχαία Μεσήμβρια. Χρόνος ελεύθερος για μπάνιο.

4η ημέραΑρχαία Μεσημβρία - Βάρνα - Αλατζά

Πρόγευμα & ξενάγηση στη Βιέννη. Θα θαυμάσουμε το ανάκτορο Μπελβεντέρε, του Ευγενίου της Σαβοΐας, σήμερα γκαλερί και Μουσείο Μοντέρνας ΤέχνηςΠρόγευμα στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για την εκδρομή στην όμορφη πόλη της Βάρνας, την μεγαλύτερη πόλη της Μαύρης Θάλασσας. Θα διασχίσουμε τη Βάρνα, θαυμάζοντας τις χρυσές ακτές για να φτάσουμε στο μοναστήρι ΑΛΑΤΖΑ, του 5ου αιώνα που είναι λαξευμένο, όλο, ακόμα και τα κελιά του μέσα στον βράχο. Μετά την επίσκεψη και το προσκύνημα θα επιστρέψουμε και θα περιηγηθούμε στη Βάρνα. Θα δούμε τον Μητροπολιτικό ναό της Κοίμηση Της Θεοτόκου που κτίστηκε το 1866. Θα έχουμε χρόνο να περπατήσουμε στον πανέμορφο πεζόδρομό της πόλης, με την όπερα και τα πάρα πολλά μαγαζιά. Αργότερα θα επισκεφθούμε το 2ο μεγαλύτερο παραθαλάσσιο πάρκο της Ευρώπης 400 στρεμμάτων, στο οποίο βρίσκεται το Ναυτικό Μουσείο με ένα ολόκληρο πολεμικό πλοίο, θέατρα καφετερίες, ενυδρείο και το μοναδικό στα Βαλκάνια “ΔΕΛΦΙΝΑΡΙΟ’’, όπου με ένα εισιτήριο μπορούμε να παρακολουθήσουμε ένα μοναδικό πρόγραμμα με επιδείξεις Δελφινιών. Το απόγευμα επιστροφή στη Αρχαία Μεσήμβρια. Χρόνος ελεύθερος για μπάνιο. Θα περιηγηθούμε με το λεωφορείο στην περίφημη Ρίνγκ Στράσσε (δακτύλιος του ιστορικού κέντρου) όπου θα δούμε το Ανάκτορο του Χόφμπουργκ, τα δίδυμα Μουσεία Ιστορίας της Τέχνης και Φυσικής Ιστορίας, το Πανεπιστήμιο, το τετράγωνο των Μουσείων, το Κοινοβούλιο, το Δημαρχείο, το παλιό Αυτοκρατορικό Θέατρο, την Όπερα, τους Ναούς του Καρόλου του Βορομαίου και την Φότιφ Κίρχε. Έπειτα θα δούμε το παλάτι του Σένμπρουν με τους υπέροχους κήπους, θερινά ανάκτορα της Μαρίας Θηρεσίας και στη συνέχεια θα περπατήσουμε στην ελληνική γειτονιά με την ελληνορθόδοξη Εκκλησία της Αγίας Τριάδας και θα καταλήξουμε στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Στεφάνου. Αναχώρηση για την πρωτεύουσα της Τσέχικης Δημοκρατίας, τη γραφική Πράγα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.

5η ημέραΑρχαία Μεσημβρία – Πύργος (Μπουργκάς)

Πρόγευμα στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Μαύρης Θάλασσας τον Πύργο (Μπουργκάς) πατρίδα του μεγάλου μας ποιητή Κώστα Βάρναλη. Θα δούμε την εκκλησία των Αγίων Κυρίλλου και Μεθοδίου, που είναι η Μητρόπολη του Μπουργκάς και θα έχουμε χρόνο για βόλτα στο μεγάλο παραθαλάσσιο πάρκο και στον πεζόδρομό του εμπορικού και ιστορικού κέντρου της πόλης. Ελεύθερος χρόνος στον πεζόδρομο για φαγητό και αγορές. Το απόγευμα επιστροφή στη Αρχαία Μεσήμβρια. Χρόνος ελεύθερος για μπάνιο.

6η ημέραΑρχαία Μεσημβρία - Σόφια - Θεσσαλονίκη

Πρόγευμα στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για την Σόφια. Άφιξη και περιήγηση στην πρωτεύουσα της Βουλγαρίας, τη Σόφια. Θα δούμε τη Βυζαντινή Εκκλησία της Αγίας Κυριακής, τα Ρωμαϊκά Μνημεία, τον περίφημο ναό του Αλεξάντερ Νέφσκι, τη Βουλή και την Πανεπιστημιούπολη. Μετά από τις απαραίτητες στάσεις άφιξη το βράδυ στην Θεσσαλονίκη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

7η ημέραΘεσσαλονίκη - Αθήνα

Πρωινό και αναχώρηση στις 10.00. Με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και γεμάτοι αναμνήσεις, αργά το απόγευμα άφιξη στην Αθήνα στο σημείο από όπου ξεκίνησε το όμορφο αυτό ταξίδι.

Μαργαριτάρια Μαύρης Θάλασσας 7ημ
Εκδρομικό Πακέτο

Περιλαμβάνεται πρόγευμα & δείπνο καθημερινά στο χώρο του ξενοδοχείο.

Ξενοδοχείο

Best Western Plus Premium Inn 4*

Διατροφή
Smart Price
Κανονική Τιμή

22/06, 31/08:  510€


20/07,  03/08,  14/08, 24/08:  410€                         

Παιδί 2-12

240€

 

Επιβ. Μονόκ.

175€


200€

Χάρτης

Φωτογραφίες

Προχωρήστε την Κράτηση